Stránka Suprisimo

catherine_gun
21. sep 2022

Ahojte, určite niektoré z vás poznajú stranku suprisimo. Objednala som si topánky, píšu dobu dodania 4-30 dni chcem zrušiť objednávku. Lenže čítala som si o tejto stránke a neni to také jednoduché sa s nimi skontaktovať. Ma niektorá z vás skúsenosť s tou stránkou? Ak áno ako ste to riešili vy ? Vrátili vám peniaze ?

lenocka8894
21. sep 2022

@catherine_gun zrusit objednavka sa u nich neda...je to podvodna stranka...oni to objednavaju z aliexpressu cize tovar vam pride od predavajuceho z Ciny. Ja som sa tiez dala oklamat ale 4 zo 6 veci mi prislo..samozrejme v uplne inej kvalite a velkosti a este som aj platila 2e clo...ale mam poucenie do buducna

princeznaaa12345
21. sep 2022

Bože... Teraz sa pýtaš? Mala si sa pýtať skôr ako si objednávala. Ja skúsenosti nemám, ale známe áno a majú zlé skúsenosti veru

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zenulkaaa
21. sep 2022

Ja sa vam cudujem ze uz pri dodacej dobe az 30dni tomu naletite. Bezny dodavatel zo sr a cr posiela tovar do tyzdna, vynimocne dlhsie a neuvadza taketo dlhe dodacie doby na svojich strankach.. takze ja ked toto uz vidim na eshopoch, hned viem ze sa jedna o cinu a moze aj nemusi mi to byt dorucene a ktovie kedy…

catherine_gun
autor
22. sep 2022

@zenulkaaa práveže tam mali napísané expresne doručenie.