Ahojte, určite niektoré z vás poznajú stranku suprisimo. Objednala som si topánky, píšu dobu dodania 4-30 dni chcem zrušiť objednávku. Lenže čítala som si o tejto stránke a neni to také jednoduché sa s nimi skontaktovať. Ma niektorá z vás skúsenosť s tou stránkou? Ak áno ako ste to riešili vy ? Vrátili vám peniaze ?
@catherine_gun https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
JE TO ALIEXPRES
Bože... Teraz sa pýtaš? Mala si sa pýtať skôr ako si objednávala. Ja skúsenosti nemám, ale známe áno a majú zlé skúsenosti veru
Ja sa vam cudujem ze uz pri dodacej dobe az 30dni tomu naletite. Bezny dodavatel zo sr a cr posiela tovar do tyzdna, vynimocne dlhsie a neuvadza taketo dlhe dodacie doby na svojich strankach.. takze ja ked toto uz vidim na eshopoch, hned viem ze sa jedna o cinu a moze aj nemusi mi to byt dorucene a ktovie kedy…
@zenulkaaa práveže tam mali napísané expresne doručenie.
@catherine_gun zrusit objednavka sa u nich neda...je to podvodna stranka...oni to objednavaju z aliexpressu cize tovar vam pride od predavajuceho z Ciny. Ja som sa tiez dala oklamat ale 4 zo 6 veci mi prislo..samozrejme v uplne inej kvalite a velkosti a este som aj platila 2e clo...ale mam poucenie do buducna