Dobrý deň, chcem sa opýtať či nemáte skúsenosti zo stránkou sportvision, chcem si stade objednať ale neviem ci je to prava stranka, ked si vygooglim ukazuje mi nejakú spojitost a A3 sport(ďalší športový obchod) ale celkom tomu nerozumiem lebo majú 2 odlišné eshopy a šľapky ktoré chcem objednať sú iba na stranke sportvision nie na A3🤔nechcem sa nejako popalit preto ma napadlo ci s tým nema niekto skúsenost, je tam možnosť platby na dobierku cize neviem🤷♀️🤷♀️
@ibrunova ano aj u nas je A3 sport obchod a ked vygooglim tak je aj sportvision akokeby to bolo to isté ale majú 2 eshopy a to mi je zvláštne
Podľa mňa je to ok..
Dobrý večer, a môžem sa pridať k diskusii, tiež chcem odtiaľ objednať synovi značkové tenisky. Sú to 100% originály?
Je to A3 sport. Zlucili sa a premenovali na Sport vision. Z kamenneho obchodu u nas v meste bezne nakupujem, aj cez stranku a vyzdvihnutie na predajni. Su spolahlivi
Podľa týchto recenzií je to veľmi zlé https://sk.mapy.cz/zakladni?l=1&source=firm&id=...
Sportvison je bývalý A3 sport - je to normálne kamenná predajňa kde sa dá tovar vrátiť .. ak by niečo alebo reklamovať ... To, že sú dve stránky tak preto, že A3 sport je už len eshop a nemože predávať NIKE tovar nemá už licenciu na to .. ale eshop funguje a všetko sa dá vrátiť čo sa tam objednaná na SPORTVISION predajni nie je s tým problém ... čiže predtým dlhodobo A3 SPORT sa zmenil na SPORTVISION.
Pridávam recenziu, aby ľudia vedeli.
Objednala som botasky.
Zaplatila online, keďže na osobný odber sa inak nedalo.
Po dvoch dňoch dnes objednávku zrušili.
Botasky ponúkajú, ale ďalej.
Vraj do 14 dni vrátia peniaze.
Máte niekto podobnú skúsenosť?
V A3 som pravide objednavala, ale toto sa nikdy nestalo.
Ďakujem
ja práve pozerám synovi Nike kopačky maju ich v dost nízkej cene...len syn sa bojí že radšej cez Zalando lebo tam ich ešte maju...no keby viem že skutočne doručia , dá sa aj packeta, neviem či risknut nie ...ak pošlu niečo iné či to také nie myslíte?!
@motylik222 ak sú v nízkej cene môžu bytposledne kusy - jedine čo koženým že nápisu že sa medzi tým predali na predajni.
U nás v meste bol A3 sport. Niekedy vlani sa premenoval na Sport vision.