Stránka Shein

nikamo77
24. nov 2024

Ahojte...objednávali ste si niekto obuv zo stránky Shein?
Ako sedí veľkosť? Treba si objednať o číslo väčšie?...lebo tá tabuľka
veľkostí sa mi tam akosi nevidí...🙂

lele64
24. nov 2024

@nikamo77 kúp si normálne topánky

stellarstar
24. nov 2024

@nikamo77 áno obj pravidelne veľkosť pasuje

tim23
24. nov 2024

@lele64 tieto zbytočné komentáre

bessie12
24. nov 2024

@lele64 a tam predávajú aké?? Nenormálne?? 🤦‍♀️
@nikamo77 mam odtial čižmy. Veľkosť som objednala takú akú bežné nosím a sedia mi perfektne.

andi80
24. nov 2024

prečítaj si aj recenzie. Ja mám odtiaľ veľkosti 39,40,41 - reálne nosím 39-40. Čiže sa treba naozaj riadiť aj recenziami 🙂

mamamasama
24. nov 2024

Vždy si pozri rozmery veľkostí. Mám objednané tenisky do fitka a sedia.

rybkoava
24. nov 2024

Ako dlho Vám odtiaľ chodí tovar, chcem len drobnosti. Tak či prídu do Vianoc.

lele64
24. nov 2024

@tim23 nie sú zbytočné. Ja len neodporúčam si kupovať nekvalitné produkty od strániek ako Shein, Temu, Wish, atď.. namiesto kúpania si kvalitných topánok aj keď drahších. Nepodporujem detskú prácu len za lacnejšiu cenu + väčšina týchto obchodov nie je kontrolovaná EÚ a teda vstupy do výroby nemusia byť kvalitné a môžu sa tam použiť lacné alebo škodlivé prípadne veľakrát karcinogénne látky (ktoré sa dosť nájdu v Fast Fashion, bohužiaľ) autorka, prestaň vymýšľať, lebo ti domov príde niečo úplne iné resp. iná veľkosť a radšej si kúp normálne kvalitné topánky 🙂

lele64
24. nov 2024

@bessie12 toť môj názor 💁🏻‍♀️

bessie12
24. nov 2024

@lele64 tie čižmy už mám tretiu sezónu. Niečo také ako teplé kamaše z Temu nosím celoročne do práce. Nohavice z Shein detto a sú stále ako nové. taktiez z Ali mam kopec veci. A to aj na svadbu. A vobec nevyzeraju ako z tychto obchodov. Nie všetky veci z Číny su nekvalitné. Staci sledovat recenzie. Koľko škodlivých veci sa nájdu aj v EÚ, ale až vtedy, keď je neskoro. Vzdy niečo sťahujú z predaja 🤷‍♀️ toľko k tej bezpečnosti...

tim23
24. nov 2024

@lele64 nie každý si môže dovoliť drahšie topánky. Mne skôr ide o to, že autorka položila jasnú otázku a ty si jej napísala úplne od veci komentár, čím si jej ani neporadila (na danú otázku). Zbytočné mudrovanie, ktoré autorkae nedalo odpoveď na to čo sa pýtala.

lele64
24. nov 2024

@tim23 dajú sa nájsť topánky aj za cenu ako ju ponúka Shein. Iba som chcela poradiť rozumnejšiu možnosť.

famebazarik2024
24. nov 2024

@nikamo77 Veľkosť perfektne sedí, kvalita vydrží dobre a za tie ceny sa oplatia.

lele64
24. nov 2024

@bessie12 to je síce pravda, ale ide o to, že produkty, ktoré máme v EÚ musia spĺňať niektoré podmienky, aby sa mohli predávať a taktiež sú kontrolované EÚ, preto sa aj stiahnu z trhu ak je tam niečo fest škodlivé, v fast fashion obchodoch. Ale tieto lacné obchody(temu, Shein) sú mimo EÚ, teda ich nikto nekontroluje a môžu narúšať niektoré zásady bezpečnosti. Taktiež nehovoriac o tom, že ak už človeku nevadí to zdravotné riziko, mohol by brať ohľad aspoň na tie deti, ktoré tam pracujú len za malú čiastku peňazí, často v neetických podmienkach a tieto obchody boli častokrát vytknuté hlavne kvôli tomuto problému, teda detskej práci.

Úprimne, myslím si, že všetky deti sú si rovnocenné a je ťažko si predstaviť práve vaše dieťa ako by pracovalo takto len aby si zarobilo na niečo malé. Preto by sme to nemali robiť ani týmto cudzím deťom. Bohužiaľ, to je však už na každom z nás - na našom svedomí. Je dosť smutné, že sa v dnešnej dobe detská práca stále deje, a preto by som odporúčala hľadať iné alternatívy než tieto lacné obchody. Určite nejaké sú. Bohužiaľ veľa ľudí žije v tzv. bublinke, v ktorej vidí hlavne iba tú cenu, a všetky ostatné veci idú bokom. Veľa pekných vecí je napr. aj v second hand obchodoch, ktoré tiež ľudia odsudzujú, čo ma dosť mrzí. Je to ekologickejšia a lacná alternatíva k Sheinu, hoci sa tam nezoženie všetko. Nie vždy čo je "takmer zadarmo" je lepšie, rovnako ako nie vždy čo je drahé je kvalitné. Myslím si, že základ je si overiť zdroje týchto produktov a neriadiť sa podľa ceny. Verím, že sa nájdu také alternatívy aj pre chudobnejších ľudí.

bessie12
24. nov 2024

@lele64 vzdy pozeram na cenu a este aj prepocitavam na slovenske koruny bez ohladu na to co kupujem.
Co sa tyka tej detskej prace. My s tym bohuzial nic neurobime. Na to su ini ludia, ktori by tomu mohli nejako zabranit, ale biznis je biznis. Tam sa tocia neskutocne peniaze. Bohuzial tym pracujucim ide len smiesna almuzna.

wishes
24. nov 2024

vzdy som trafiila velkost a sedia ako uliate 🙂