Stránka rayray.sk

babajaga1998
7. jún 2023

Dobrý deň mám otázočku máte nikdo skúsenosti zo stránkou Rayray.sk ?? Ak áno mám otázku 2 mesiace do zadu som objedná odtial mikinu a len stále mi nič nedošlo kedy vám odtiaľ došlo dačo keď ste objednali alebo akú máte skúsenosť ďakujem

adramv
7. jún 2023

@babajaga1998 Po 40 dní.Oni to objednajú z Číny

liz_lemon
7. jún 2023

podvodna stranka

lasona
7. jún 2023

Pochybujem ze niečo príde. Je to podvodná stránka

anita6666
7. jún 2023

Podvodná stránka,upozorňuje na to aj SOI na svojej stranke

maranco
7. jún 2023

@babajaga1998 je to obchodník z Dubaja, priamo nepredáva nič, sprostredkúva len uzavretie zmluvy s čínskymi predajcami, reklamácie budeš riešiť priamo s predajcom a nie obchodníkom. To môžeš rovno objednať na aliexpress.

Prehľad najrizikovejších e-shopov z pohľadu SOI:
bonky.sk
suprisimo.sk
booho.sk
finlando.sk
rayray.sk
fashy.sk
gigastore.sk

https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

babajaga1998
autor
7. jún 2023

@anita6666 ako to ja mám aj písacie číslo aj potvrdenie o zaplatení vsetko

babajaga1998
autor
7. jún 2023
anita6666
7. jún 2023

@babajaga1998 to je síce pekné,že máš,ale dopredu nikdy neplat nič. To,že si zaplatila za tovar, ktorý nemáš,neznamená,že ti ho aj pošlú.

maranco
7. jún 2023

@babajaga1998 zásielku už máš v Bratislave na colnici a čakajú od teba dokumenty o platbe koľko to stálo a či si aj uhradila daň. Ak si daň nezalatila, budeš doplácať 20% DPH.
https://t.17track.net/sk#nums=UU497732639CN

maranco
7. jún 2023

@babajaga1998 zásielka cestovala takto:
Čína - Kazastan - Rusko - Bielorusko - Slovensko

m1978
2. aug 2023
m1978
2. aug 2023

Rayray.sk - VAROVANIE !!!!!!!!!!

celé zle
neobjednávať,
klamstvo

m1978
2. aug 2023

Rayray.sk - VAROVANIE !!!!!!!!!!

Zdravím všetkých, ktorí si objednali tovar z Rayray.sk
Nemôžem napísať nič iné, len celé ZLE.

Tovar objednaný vyše mesiaca, zaplatený a doteraz nedošiel.
Ak si objednáte tovar, neustále Vám budú chodiť sms-ky do mobilu, aby ste čím skôr tovar zaplatili.
akonáhle zaplatíte tovar, takmer v tej sekunde Vám príde email - podotýkam klamstvo - že tovar bol od dodávateľa už expedovaný. (kedy to asi stihol,však ????)
Nikdy sa tam nedovoláte, a kedže v dnešnej dobe je moderné nehovoriť s ľudmi, ale so "systémom" , tak to je znamenie, že od objednávania tovaru treba dať ruky preč.

Síce som stratila cca 18eur, nič extra prevratné, ale zamrzí to,
( niekto sa obohacuje na Váš účet. Tak nech sa mu vodí tak, akým štýlom bojuje. aby prišiel čas, že tie peniaze minie na veci, ktoré ho šťastným nespravia)

Takže ponaučenie do budúcna, nielen stránka Rayray.sk
ale každá dalšia stránka, ktorá ponuka tovar a dopredu si reálne neviete dohovoriť stav tovaru, doručenie a platenie,
DAJTE RUKY OD TOHO PREČ.

aj ked v dnešnej dobe, už Vám nik za nič nedá záruku.

Snád som trochu pomohla...