Stránka “Návšteva u lekára “

serafima
30. okt 2024

Zdravím. Čo hovoríte na stránku “Návšteva u lekára “ našla termín zaplatila za 5 minút to som zrušila lebo u druhej doktorky bol bližšij termín . Na stránke bolo vypísané že keď zrušíte termín do 24 hod vrátime vsm peniaze . Po troch týždňoch žiadna odpoved . Začala som im písať vraj nemam žiadnu rezerváciu tak som im poslala potvrdenie. Tak mi odpísali že pošlite cislo úctu pošliem Vám 1 euro . Pýtam sa prečo len 1 euro lebo oni zobrali poplatok za svoju robotu. Tak prečo potom píšu že keď zrušíte termín do 24 h vrátime vám peniaze. Prečo nepíšu že vrátime vám len 1 euro . Píšem len preto aby ste vedeli ako to tam funguje.

rozculena
30. okt 2024

ja som tú stránku prešla celú a nikde som nenašla nejaké podmienky používania ani informáciu o tom,že sa platí

zanaz
30. okt 2024

"Zrušenie je možné do 48hodín od plánovanej návštevy lekára.
Spoločnosť si za zrušenie objednávky zo strany užívateľa účtuje poplatok 5€, slúži na úhradu transakčných nákladov spoločnosti, prevádzkovateľov platobných brán.."
Toto je priamo z podmienok používania, stačí poriadne čítať.
Ja osobne som problém nemala. Našla som lekára, porovnala, pozrela hodnotenia a ak mi všetko vyhovovalo, tak som sa objednala.

janagem
31. okt 2024

Ja mám tiež len pozitívne skúsenosti so stránkou. Používam už roky, hlavne keď je fakt problém k odborným lekárom