Stránka na vianočné ozdoby

zarka2020
25. aug 2020

Baby... Za chvíľu sú tu Vianoce 😂 nepoznáte nejakú lacnejšiu stránku kde sú pekné ozdoby.. Ďakujem

pribinak
25. aug 2020

Veď je ešte len august🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️, Bože, nekazme to celé Vianocami už v septembri.

zarka2020
autor
25. aug 2020

@pribinak preto to zháňam teraz lebo sestra kúpili byt a bude to dosť naraz kupovať všetky vianočné ozdoby.. Ci 😉😃

sunny8
25. aug 2020

Auuuu .. mňa posledné roky nechytá vianočná atmosféra ani počas štedrého večera a niekto už teraz 😁 ešte len škola začína .. ešte dusicky neboli ani Mikuláš a nie ešte Vianoce 😁 máš času habadej

unicornlady
25. aug 2020

Ono zase, cez zimu (keď ani niet snehu) to rýchlo ubehne. Ja sa tiež zvyknem vianočne ladiť skôr, aspoň mesiac dopredu dávam ozdoby do okien, výzdobu atd...

A napr. aj keď sú niekde dobré veci pre deti už teraz (nejaké akcie), tak nakúpim vopred a odložím. A nemusím všetko v decembri naháňať.

unicornlady
25. aug 2020

také tie ozdoby do okien alebo nejaké lacné veci bývajú v TEDI-m. Ale ešte nie teraz. Skôr tak od októbra postupne.

unicornlady
25. aug 2020

Je to síce klasický obchod, ale krásne vianočné mávajú v KIKA obchode, sklenené rôzne farby

jaskolka
25. aug 2020

Veď ak chceš lacne ozdoby, nabehni v novembri do Pepca, Kiku, Tedy a tam nájdeš milión ozdôb a úplne lacne,aj celý byt vyzdobis za pár eur

leuchtturm
25. aug 2020

Zavisi od toho, co povazujes za pekne vianocne ozdoby. Ja zvyknem v lese pozbierat popadane vetvicky z ihlicnanov a na ne vesiam ozdoby vyrobene z vcelieho vosku. Investicia par eur, ale taketo prirodne ozdoby sa mi pacia najviac.

unicornlady
25. aug 2020

Inak ja tiež vyrábavam aj prírodné, najmä so šiškami (keďže je ľahké ich zohnať), napr. na ne potrieť lepidlom, posypať soľou či trblietkami a už sú zasnežené šišky 🙂

moonka1
25. aug 2020

@unicornlady kedysi som aj ja kupovala kopu veci a kazdy rok ina farba, ale teraz uz nie viac sa mi paci ked je to jemne, prirodne a je to take ine 🙂

lolazmola
25. aug 2020

@zarka2020 😀 ja tiez obzeram vianocnu vyzdobu uz teraz :D

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz