Baby... Za chvíľu sú tu Vianoce 😂 nepoznáte nejakú lacnejšiu stránku kde sú pekné ozdoby.. Ďakujem
Auuuu .. mňa posledné roky nechytá vianočná atmosféra ani počas štedrého večera a niekto už teraz 😁 ešte len škola začína .. ešte dusicky neboli ani Mikuláš a nie ešte Vianoce 😁 máš času habadej
Ono zase, cez zimu (keď ani niet snehu) to rýchlo ubehne. Ja sa tiež zvyknem vianočne ladiť skôr, aspoň mesiac dopredu dávam ozdoby do okien, výzdobu atd...
A napr. aj keď sú niekde dobré veci pre deti už teraz (nejaké akcie), tak nakúpim vopred a odložím. A nemusím všetko v decembri naháňať.
také tie ozdoby do okien alebo nejaké lacné veci bývajú v TEDI-m. Ale ešte nie teraz. Skôr tak od októbra postupne.
Je to síce klasický obchod, ale krásne vianočné mávajú v KIKA obchode, sklenené rôzne farby
Veď ak chceš lacne ozdoby, nabehni v novembri do Pepca, Kiku, Tedy a tam nájdeš milión ozdôb a úplne lacne,aj celý byt vyzdobis za pár eur
Zavisi od toho, co povazujes za pekne vianocne ozdoby. Ja zvyknem v lese pozbierat popadane vetvicky z ihlicnanov a na ne vesiam ozdoby vyrobene z vcelieho vosku. Investicia par eur, ale taketo prirodne ozdoby sa mi pacia najviac.
Inak ja tiež vyrábavam aj prírodné, najmä so šiškami (keďže je ľahké ich zohnať), napr. na ne potrieť lepidlom, posypať soľou či trblietkami a už sú zasnežené šišky 🙂
@unicornlady kedysi som aj ja kupovala kopu veci a kazdy rok ina farba, ale teraz uz nie viac sa mi paci ked je to jemne, prirodne a je to take ine 🙂
Veď je ešte len august🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️, Bože, nekazme to celé Vianocami už v septembri.