Stránka mojenajbabo.sk

lucy3080
4. júl 2024

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť so strankou mojenajbabo.sk ? Objednávala som u nich tovar 15.6. hneď aj vyplatila kedže stránka vyzerala vierohodne. Do dnešného dňa som sa tovaru nedočkala. Písala som im na facebook, instragram , email … odpisali mi na instagrame vraj v pondelok odošlú čakaju kym im dodaju tovar ( podotykam na stranke pod uvedeným tovarom bolo dodanie 3-10 dní) v utorok sme volali kedze stale nic ziadny email ze by poslali. Pani v telefone ze este neprisiel tovar ale zajtra isto caka . Vcera nic , dnes nic … zajtra sviatok a potom vikend … za chvilu to bude mesiac co cakam a neviem ci sa vobec aj dockam . V pondelok volam znovu ak neposlu v pondelok rusim objednavku a chcem peniaze naspat …ma niekto podobnu skusenost ?

egonsk
4. júl 2024

@lucy3080 aj si citala podmienky tej stranky? Vlastni to zivnostnicka a obchodne podmienky vravia "Dodacia lehota je maximálne 14-21 pracovných dní.", cize vlastne mesiac., pripadne aj viac, ked ti to oznami (" V odôvodnených prípadoch sa môže dodacia lehota predĺžiť, v takomto prípade bude predávajúci kupujúceho neodkladne informovať."). Odhliadnuc od toho, ze su tie podmienky ceskoslovensky pisane, mam pocit, ze ten tovar objednava z temu/ali/alegro/etc.. az po zakupenina preto je tam taka dlha doba. Ono zvacsa z ciny to trva cca 16 kalendarnych dni, co zodpoveda 14 pracovnym dnom vratane nasej dnovej dopravy ku zakaznikovi..

lucy3080
autor
4. júl 2024

@egonsk tak potom od coho pisu pod dany tovar ze dostupnost 3-10 dní. To mam ako chapať? Vzdy sa tohoto drzim ked od niekal objednavam a nikdy som s tym problem nemala. A original diel ku značkovému kočíku asi neobjednava z Alli a pod ..

egonsk
4. júl 2024

@lucy3080 tak uvidis, ale to ako reaguje eshop by zodpovedalo tomu, co som napisal. Sikmaci a Poliaci ti vyrobia "original" aky len budes chciet 😉😁
A preco tie dni? Nuz ak by napisali, ze 25 kalendarnych dni, tak by si tam prakticky nikto nic nekupil... Pozri si recenzie u inych eshopoch, ako ludia hromzia, ked nieco dostanu o par dni neskor...

lucy3080
autor
10. júl 2024

Tovar stale nemam…ubehol dalsi tyzden volali sme v pondelok ( uz treti krat ) a ze v stredu odosielaju …. Zas ziadne potvrdenie ze by odoslali … Akoze nechcem byt zla ja mam trpezlivosti niekedy na rozdavanie ale tu mi nieco smrdí. Bud na rovinu poviem ze tovar nemame a nevieme ani kedy bude cim zavadzaju zakaznika na stranke . Alebo odoslem ako hovorim nie ? Fest mam nervy uz zajtra predam mobil manzelovi lebo ja by som jej uz povedala svoje , a nech sa s nimi natahuje on . Obavam sa ze keby aj objednavku zrusim tak takto budem vypytovat od nich peniaze naspat . 3 x mi bolo povedame ze poslu a 3 x ma oklamali !