Stránka mojenajbabo

7. apr 2024

Dobrý deň, objednával niekto zo stránky mojenajbabo?chcela by som tam kúpiť kočík,ale je to na druhej strane SVK ako bývam... Sídlo majú vraj v Košiciach...ďakujem

janica_
7. apr 2024

Ano objednavala som, preco Vam vadi ze su na opacnej strane slovenska, stranka je zrozumitelna, nemaju ju v nareci napisanu 😃

autor
7. apr 2024

@janica_ Keby bola nejaká reklamácia, lebo mám aj tu v meste ho možnosť kúpiť, len drahšie...a majú stránku v slovenčine ale niektoré slovíčka mali v češtine praveze..a boli ste Spokojná? 🙂

janica_
7. apr 2024

Rozumiem, to bolo len na odlahcenie. Pozerala som pred kupou tusim zivnostensky register a recenzie ako boli ostatni spokojni a moja kamaratka tam nakupovala predomnou. Kocik odoslali na 4 pracovny den a nakupovala som kvoli cene, nemam im co vytknut. Aj na FB bola s nimi komunikacia ok. Ak by slo o reklamaciu tak zabalite spat a poslete kurierom.

janica_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. apr 2024

@janica_ ďakujem krásne, tak nakoniec som objednala, tiež joolz,lebo tiež kvôli cene, tak snáď aj ja budem spokojná 😊

janica_
7. apr 2024

Verim ze ano, ja este cakam na madlo kedy naskladnia. Vsade stoji rovnako, tak ked som prvykrat nakupila u nich tak znova by som kupila.

janica_
15. apr 2024

Dobry den, podarilo sa?

autor
15. apr 2024

@janica_ dobrý deň, no objednané mám,zatiaľ ešte neposlali...tak neviem koľko asi cca, lebo na stránke ukazuje,že tovar je skladom

simonazuz
15. apr 2024

Dobrý deň, ja už čakám 2t na slnečník a nič. Volala som, nezdvihaju. Dnes som im písala, tak uvidíme.

autor
16. apr 2024

@simonazuz aj odpísali?

tel8all
16. apr 2024

Aj ja som z tej stránky objednávala nosic 7.4.2024 v utorok prišlo potvrdenie o prijatí platby a odvtedy nič. Nedvihaju telefón neodpovedaju na email a ani na sms.

autor
16. apr 2024

@tel8all ja som objednávala kočík a pisala som,že kedy asi tak pošlú a odpísali mi akurát,že zajtra im dôjdu zo skladu a postupne budú posielať..tiež som objednávala 7.4.

tel8all
16. apr 2024

Bodaj by lebo ten nosic je darček kde bola oslava cez víkend....hádam tento týždeň príde. Ďakujem za info

janica_
16. apr 2024

Akurat teraz som objednavala zas. Najprv som napisala cez FB cez tuto stranku a za chvilku odpisali. Budem cakat na jednu vec o com ma informovali.

tel8all
16. apr 2024

@janica_ Tam som im písala na messenger odpísali ze preveria objednávku

simonazuz
16. apr 2024

Dnes po tom ako som si všimla, že neprišla odpoved na E-mail, som im volala. Prvýkrát zrušili hovor, 2 a 3 vôbec nič. Po týchto telefonátoch, som napísala další E-mal. Prešlo cca 15min, pani volala, že vedia o mne a do týždňa mi tovar pošlú. Pani má informovala, že sa v súčasnosti premiestňujú do iných priestorov a sú v časovom sklze. Ešte by som chcela povedať, že doteraz som odtiaľ nakupovala všetko ohľadne kočiara a jeho príslušenstva a nikdy nebol takýto problém. Žienky, keď dôjde tovar, dám vám vedieť.

tel8all
16. apr 2024

@simonazuz mne na email ale telefonát nereagujú. Messenger si prečítali odpísali ze preverujú a odvtedy sa neozvali .tak hádam tovar príde

autor
17. apr 2024

@tel8all dajte potom vedieť keď príde

tel8all
17. apr 2024

Jasne napíšem aj keď sa ozvu

tel8all
17. apr 2024

Ozvali sa dnes odosielaju

autor
17. apr 2024

@tel8all ja zatiaľ nič...aj odoslali? Došiel nejaký email?

tel8all
18. apr 2024

Áno prišiel aj email ze balík odoslaný doručenie do 2 dní. Zajtra by to teda malo prísť

autor
19. apr 2024

@tel8all dobrý,no ako? Mne prišiel mail včera tak asi v pondelok by malo prísť

simonazuz
19. apr 2024

Nič mi neprišlo. Si robia asi srandu 😃

autor
19. apr 2024

@simonazuz a mail poslali,že odoslali? Teda GLS?

tel8all
19. apr 2024

Dobrý večer tovar neprišiel. Bolo písané že doručenie do 2 dní. A od GLS žiadny email .Do pondelka počkám a znova kontaktujem obchod

autor
19. apr 2024

@tel8all mne došiel mail od GLS,že keď spracujú balík na druhý deň tak by to malo prísť, len v Appke mi ukazuje,že odosielateľ len pripravuje balík...tiež počkám do pondelka..akože keď nepríde ani v pondelok ten kociar mám sto chutí ho ist kúpiť o dve ulice od nás ďalej aj keď o 80e drahšie...človek aby ich naháňal, ako tu vidím čo píšu,nedajboh,keby potreboval ísť na reklamáciu...

tel8all
20. apr 2024

Viete čo aj ja by som sa vykašľala na nosic ale ja som ho zaplatila dopredu.ako nič v zlom aby 2 týždne trvalo doručenie ?to je už trošku cez keď majú ten tovar skladom.ak sa vyskytol nejaký problém obchod mal nato upozorniť emailom a nie takto.

autor
20. apr 2024

@tel8all ja po jednej zlej skúsenosti od istej sumy platím radšej na dobierku aj keď je navyše neviem koľko e...teda okrem e-shopov odkiaľ normálne nakupujem pravidelne,to nemám problém predom zaplatiť...peniaze majú a majú potom čas,načo by sa ponahlali, to je podľa mňa nezodpovedné..keď je to dobierkova suma aspoň ich to ,,ženie,, trochu to rýchlejšie poslať

autor
20. apr 2024

@tel8all ešte sa dá odstúpiť od zmluvy sa mi zdá ale tak koľko by vracali zasa peniaze neviem...ešte som sa s tým nestretla