Ahojte, máte skúsenosť s touto stránkou? Objednavala som 6.10., doteraz tebou tovar odoslaný, na mail nereagujú. Neviete čo s tým ? Dakuejm
ahoj, ja stadiaľ objednávam pravidelne, áno, dodanie trvá, ale zatiaľ mi vždy všetko prišlo a ceny sú super
Ano, im dlhsie trva odoslanie, ale tovar pride v poriadku
Abo objednávala som to dodanie je dost dlhe mne to prišlo cca az za 11 dni🙄
Trvá im to dlhšie, kľudne aj 2 týždne
A bol tovar na sklade?
sú spoľahliví, vždy mi všetko prišlo, asi niečo čo si objednala nemajú na sklade a presúvajú to z iného skladu alebo z vydavateľstva
Sú v pohode. Možnosť sa tovar vypredal. Mne sa na mail kedysi ozvali, potom som stornovala, lebo to nemali. Skús zavolať.
Im to naozaj VELMI dlho trva (aj ked je tovar na sklade), aj 2-3t, ale mne vzdy vsetko prislo. Ceny bezkonkurencne akurat treba objednavat s tak mesacnym odstupom, ak objednavas darceky napr., aby si mala istotu.
Tiez som raz posielala mail, reagovali asi za par dni s tym, ze tovar je uz pripraveny na odoslanie a aj tak to prislo za tyzden…
Zatiaľ som nemala problémy 🤷
@gribka1 áno bol,
Keď bolo na sklade u dodávateľa, tak to trošku trvalo. Ale zas neprišlo nič za 3 dní. Ale vždy došlo.
Posielajú to z Česka, takže to trvá dlhšie.
Ale stalo sa mi párkrát, že tá kniha bola akoby od lepu trochu (možno nejaké nálepky na knihe boli, možno nálepka "zľava" alebo čo, netuším)
Ale zvyknem skôr objednávať zo stránky preskoly.sk
Dorucovanie trva dlhsie, u mna par krat okolo 10 dni, ale vzdy prislo a za bezkonkorencne ceny. Oplati sa
trvá to dlho, ale vždy všetko prišlo...
Roky objednavam iba odtial. Chcela by som vediet, ze cim to je, ze maju vzdy take lacne knihy…
A inak som si vsimla, ze sa cena tej istej knihy na ich stranke lisi podla toho ci ju zadate vo vyhladavani priamo na stranke alebo ju najdete cez google (cez google je kniha este lacnejsia)😉 tiez nechapem ako to je mozne
Ja som.objednavala v auguste za 358 €, bolo touo veľa, ale ceny sú super...Tiež som nevedela čo ďalej ale po mesiaci mi poslali veci...ja som tam však 3krat volala lebo som.sa bála ze mi neprídu veci a neuvidím ani peniaze. Ale všetko mam, aj peniaze aj tovar
Dlhšia doba dodania,inak všetko o.k.Ak už mám dosť čakania,tak im napíšem a oni vždy odpíšu a ospravedlňujú sa.Potom do 3-4dní knihy sú tu.Objednávam už aj 10rokov.Ceny super.
objednávam iba odtiaľ, síce im to trvá dlhšie, ale tie ceny sú skvelé