Stránka bonky.sk - doručenie

17. máj 2021

Prosím vás ak ste objednávali niečo zo stránky Bonky, kedy Vám prišiel tovar? Pred týždňom som objednala jednu vec, je zaplatená a tovar nikde

liz_lemon
17. máj 2021

ved to ide rovno z Ciny, treba si poriadne precitat, ake su tam podmienky dorucenia

zanetakovacsova
17. máj 2021

Ja som si objednala. Prišiel mi email že 5 až 40 dní údajne kvôli "vysokej kvalite" 🙄😀takže asi vieme odkiaľ to ide.

zuzanaokasova
17. máj 2021

40 dní trvalo doručenie

lucy125
17. máj 2021

Ja som objednala 9.2 a doteraz nic.Nastastie som ich vyhrazkami dotlacila na vratenie penazi,tak si urob usudok.

rude_baby
17. máj 2021

moj chlap chcel odtial tiez objednavat (siltacky), skoro som ho do zadku kopla, ked som zbadala, ze su to fotky z aliexpressu 😒 tak som mu ich objednala cez ali a jasne, ze lacnejsie.

mandarrinka
5. júl 2021

už sa podvodnou firmou bonky zaoberá vyšetrovateľka pani Romana Kazíková, meil: romana.kazikova1993@gmail.com. V našom záujme je, aby mala podklady, objednávky poškodených zákazníkov, škoda v hodnote 28O,-€je už trestný čin, prosím Vás, pošlite aj keď len pár euro objednávku, aby to mohla riešiť. Čaká na každý meil s prílohou, dôkazom. Pošlite jej to! Ja som prišle o 63,-€ za topánky..

pyca
31. júl 2021

Objednali sme si hernú konzolu trvalo to 45 dní, chcela som to vrátiť je nefunkčná ale reklamáciu neuznali. Je to sespoľahlivá firma .nikde nečakáte na tovar 45 dní to aj z wishu príde skôr a ani nie za takú cenu. Nikdy viac bonky

mandarrinka
5. aug 2021

Ja čakám zatiaľ 35 dní na tie 63E topánky, hm, som zvedavá, čo príde a kedy..

pyca
5. aug 2021

@mandarrinka držím palce

lomaxik
8. máj 2022

Sú to podvodníci mne tiež neprišlo už niekoľko mesiacov nič formy píš že môj balík je na ceste a posledne mi napísali že mi to môžu doručiť a za tristošesťdesiat 5 dní sú to podvodníci

rudino12
16. jún 2022

Po mojich zlých skúsenostiach neodporúčam u nich nič objednávať ! Slovo "podvodníci" v súvislosti s nimi je slabý výraz. Nekupovať, neobjednávať , všade hovoriť čo je to za "firma" !

prhlavka
16. feb 2023

Mne neprislo nic od minuleho roka 😁, v maji som.si objednala plavky a o chvilku bude dalsi máj a plavky nikde a zial ani eura....nikdy uz nic neobjednavam od nikoho,kto chce vopred eura.