Ahojte. Ste spokojne s Netflixom? Koľko mesačne platíte? Počula som o nejakom zdielanom používaní - viac adres na jednu meilovku. Vraj to je lacnejšie. Je to tak? Vďaka.
@vivuska666 my platime 7,99€ mesacne, to je poplatok za 1 zariadenie, ale malo by to fungovat tak, ze v rovnakom case mozes pozerat len na jednom zariadeni. Ale mozes si vybrat ci na pc, telefone, tv a pod. Ak chces pozerat na viacerych zariadeniach naraz, na to su potom vyssie baliky. Za mna super, ja som spokojna, filmy/serialy pozeravam s titulkami, detom pustame nursery rhymes.
@vivuska666 my platime 9.90 a mame to 5 ludia - netflix zdielaju v nasom okoli vsetci 😂
no ale ja nepotrebujem filmy prelozene,kedze mam zmiesane manzelstvo takze takto som sa nad tym nepozastavila ale my ani nemame normalnu tv,proste zijeme len netflixom a hbo go. pre mna jeden z najlepsicj vydobytkov nasej doby,neskutocne mnozstvo filmov,serialov a dokumentov - ale ako hovorim ja neriesim ci je to anglicky sme multi rodina takze cisto ceske/slovenske veci neviem ako su tam zastupene.
@vivuska666 ja som teraz netflix asi po roku zrušila. Je tam nejako malo filmov a seriálov. A vadí mi , že tie filmy , ktoré už vyšli pred rokmi a majú dabing, tak na netflixe často český dabing ešte nie je. Aj seriály niektoré dali vonku a nie a nie aby mali pokračovanie. To ma dokáže naštvať toto...pozerám teraz HBO GO, to mi príde dosť lepšie
@vivuska666 mám netflix premium, platím 319 kč mesačne. delím si konto s 2 bratmi, čiže mesačne to je pre jedného niečo cez 100 kč.
na toto konto môžem mať dokopy 4 účty (my máme teda 3), ja mám netflix aplikáciu v mobile + na notebooku, pozerám na oboch pravidelne.
výber filmov a seriálov je za mňa super, nájdeš tam všetko od naozaj kultových, svetoznámych filmov až po úplne neznáme filmy/seriály + sú tam aj nejaké české klasiky, napr. pelíšky.
zahraničné filmy majú vždy titulky, minimálne v angličtine, čiže s dostupnosťou vôbec nie je problém.
@vivuska666 zdielat netflix ucty je zakazane. Funguje to tak, ze clovek si kupi clenstvo a moze si podla ceny pripojit pocet zariadeni - ipad, tablet ....
@kittykat22 to nie je vobec pravda. my to mame 5 kamarati a navyse ja pozeram netflix na pc a muz na telke alebo na mobile na tablete a vsetko ide.
My sme spokojní. Malá tam pozerá Spongeboba a Baby Šéf ...
@kittykat22
@amelia89 áno je to pravda. Zdieľanie je zakázané. Chcú proti tomu bojovať, hoc netuším ako..
Platíme 11,90. Mame na 4 zariadenia. Avšak nik na druhej strane nemôže vedieť, či druhé, tretie a štvrté zariadenie využíva manžel v nemecku, keď pracuje, alebo brat žijúci v rakúsku, či švagor, ktorý žije v tovnakej obci.
Takže sa tiež skladáme. Keďže satelit sme odpojili, využívané len netflix a online filmy.
Ale tak u nás doma beží telka max večer pol hodinku, pripadne občas cez škaredé víkendy zapiname ju minimálne
Netflix pozerame denne, platime 12 eur a mozeme pozerat naraz viaceri. Cize nasa rodina plati 6. Dabing nam nechyba, my s muzom sme fluent a deti sa pozeranim ucia.
Aj za mna je netflix super ale pokial vieš po anglicky. My všetko pozeráme v angličtine takze vyberáme čo sa nám paci a čo nás očarí nie to čo je preložené. Za nás super normálnu telku už ani nepozeráme len netflix.
@amelia89 ale porusujes zmluvu. Vies, ze to nie je legalne.
Spokojna ako sa to vezme, podla mna obsahu je vela (pozeram vsetko v anglickej verzii), ale kvantita ide na ukor kvality - snazia sa produkovat coraz viac filmov/serialov a mnohe z nich su nepozeratelne. Ale zase daju sa najst aj dobre kusky, len treba hladat, ja si vzdy pozeram recenzie na IMDb.
Ja ked citam tuto diskusiu tak ma ani neprekvapuje, ze netflix to ide riesit. Ved polovica z vas to zdiela pomaly s 3 dalsimi rodinami. Nechapem. Ved ten netflix nie je az taky drahy ze by si ho nemohli tie rodiny dovolit.
@kittykat22 😂 preboha ja pouzivam netflix asi 7 rokov, to vobec nikdy nebolo o peniazoch ale o tom ze sme to spolu ako kamarati vzdy sharovali- tak ako spotify family,pretoze to bolo a je mozne - ano najnovsie netflix chce aby si sharovala iba v ramci jedneho houshold,je to myslim od minuleho roka no ale toto ani nie je vymahatelne (btw my to tym nasim kamaratom neuctujeme aby si pochopila- platime to my a oni tam maju svoje ucty- neviem ci to uplne dokazes pochopit lebo je to dost neslovenske tzv.nelakome.)
Mám a pozerám len po anglicky, dabing si pustím len keď sa chcem pobaviť 🙂 škoda že zrušili friends a TBBT ale stále tam mám seriály ktoré si rada púšťam
Som spokojná, pozerám všetko iba po anglicky, takže ponuka je veľká .
No myslim ze uz tam nemám co pozerať 😂 takze teraz sledujem co idu pridat a asi prerusim predplatné. Inak mi vyhovuje, asi aj viac ako hbo go. To som mala predtým. Používam to ja cez pc/mobil a aj dcera ho ma v mobile. 9,9eur.
Inak tiez v angličtine pozeram ale teda kludne aj titulky použijem
Ano, platine ten zakldny balik za tusim 8€, pozerame vsetko v ANJ
@zanetakovacsova zalezi aky balik mate su 3 druhy balikov
@vivuska666 my máme netflix a platíme 11,99€ ale dáko nie som spokojná veľmi málo filmov a seriálov je preložených. Môžeme ho mať v jednej telke na jednom ntb a v jednom mobile. Viac ľudí ho nemôže používať. Teda naše konto.