Ste spokojné s Apple watch 3?

pudlahudla
17. máj 2020

Ahojte chcela by som si kúit apple watch 3 seriu mohli by ste mi napisat ako ste s nimi spokojne dakujem

lenuliatko84
17. máj 2020

Svagrina ich ma asi rok a je velmu spokojna

veronykacs
17. máj 2020

ja ich mám a som s nimi veľmi spokojná, chcela som aby zobrazovali upozornenia - keď mám mobil v kabelke vidím na hodinkách kto mi vola, píše..a keďže cvičím, tiež meranie spálených kalórií, tepu a okrem super vlastností ešte aj pekne vyzerajú na ruke, v ponuke je veľa náramkov, kúpila by som si ich kedykoľvek znova 🙂

pudlahudla
autor
17. máj 2020

Super dakujem ja som najrpv rozmyslala ze si ku tomu kupim aj taky elegantnejsi remienok ale odhovaraju ma od toho ze to nebude pekne, ak nahodou mas iny naramok ako gumovx bola by som rada za fotku na nete nemozem najst take tie elegantne odfotene na ruke ...

cawes
17. máj 2020

@pudlahudla ja mam strieborny hermes naramok a na paradu

miadi
18. máj 2020

Neviem aky presne je rozdiel ja mam 5ku no ten remiemok plastovy mi je najprijemnejši zo vsetkych co mam

hettinka
18. máj 2020

@pudlahudla Series3 nie, nedá sa s nimi platiť, kúp si najnovšiu radu, keď už.

A náramky kúpiš aké len chceš na aliexpress, ja mam asi 5, špportové aj elegantné a striedam si. Hodinky mam rosegold.

hettinka
18. máj 2020

Tento kovový mám najradšej.

veronykacs
18. máj 2020

@hettinka dá sa platiť aj s 3 🙂

pudlahudla
autor
18. máj 2020

To mi je uprimne jedno ci sa da platit alebo nie a teraz nechcem davat 500 €,pride mi to zbytocne...

pudlahudla
autor
18. máj 2020

@hettinka nad tym to iba vo striebornom som rozmyslala

hettinka
18. máj 2020

@pudlahudla ja applepay veľmi využívam. A cez hodinky netreba dávať ani otlačok ani pin, nič. Teraz cez koronu super. Rýchle a pohodlne. Pin dávam, keď ich nasadzujem, akonáhle ich das z ruky, zahesluju sa.

miadi
18. máj 2020

@pudlahudla ja som ich povodne vobec nechcela ze blbost ale dostala som ich na narodky., su fajn v tom ked je clovek vonku a mobil v kabelke ( Ja mam aj vypnuty zvuk zvonenie nech nezobudi maleho) tak sa mi trebars mm dovola lebo je to na ruke a pocujem. A find my phone je dobre 😂doma ho furt niekde zabudnem. Takto poviem Siri a najde mi ho ,

pudlahudla
autor
18. máj 2020

@hettinka hey a platit sa da aj 3 seriou pre mna 5 seria zbxtocnost 🙂

hettinka
19. máj 2020

@pudlahudla aj ja som ich dostala. Sama by som ich asi nekúpila, dosť drahá “hračka”. Ale som rada, že ich mám, predtým som nosila fitness náramok, ale ten mal len pár funkcii.

mirka414
17. jan 2023

@hettinka ten aj ja milujem iný už nechcem