Pekny den zienky,
Uz dlhsie myslim na jednu starsiu diskusiu, odkedy som nastupila po rd do prace, nemam cas sem tolko chodievat a sledovat diskusie. Chcem sa opytat, ci si nahodou niektora z vas nepamata starsiu diskusiu tak 3 mozno 4 roky dozadu. Pisala zena po 50, mala nejake vazne psych.ochorenie dedicne, kvoli tomu nemali ani deti s manzelom. Jej manzel si nasiel mladu milenku, bola to dcera nejakych ich znamych. Normalne sa jej s tym priznal. Ta zena bola urcite vzdelana, mala krasny prejav, velmi sa svojho manzela zastavala, ked jej radili sa rozviest, ze on ju prosi, aby bola trpezliva, ze je to len pobluznenie, ze tu mladu nemiluje, miluje ju a nechce sa rozvadzat, ze to prejde a on tu mladu necha. On ju cele roky manzelstva podporoval, ked mala zle obdobia nosil ju na terapie, respektoval, ze manzelstvo bude bezdetne. Ona ho tam naozaj opisovala velmi pekne, bola mu oddana ako manzelka a o rozvode ani neuvazovala. O tej milenke sa tiez vyjadrovala slusne, ako o vzdelanej inteligentnej mladej zene, kt. je z dobre situovanej rodiny a dobre zaraba, tak urcite nie je s jej muzom kvoli peniazom. Diskusia bola vlastne o tom, ci to niektora zena zazila a ako dlho ten romanik bude trvat. Potom po qsi pol roku sa diskusia obnovila, samotna autorka ju obnovila s tym, ze preziva nocnu moru, berie po rokoch znova mnoho liekov lebo terapie nezaberaju, pretoze muz sa do milenky zamiloval, ona otehotnela a podal ziadost o rozvod. Autorka tam spominala aj samovrazdu, mala velmi zle myslienky, muz ju velmi sklamal, ona verila, ze sa k nej vrati.
V poslednom obdobi som si uz viackrat na tu diskusiu spomrnula, ale neviem ju najst mech do lupy davam cokolvek. Nespominate si nahodou niektora na tuto diskusiu? Neviete, ci to malo pokracovanie? Alebo ako sa volala? Chcela by som autorke napisat.
Dakujem
@mirka17 dakujem, ale to nie je ono.
V tej diskusii, ktoru hladam sa pan manzel k nevere priznal sam a prosil manzelku o cas, rozvadzat sa nechcel a bol presvedceny o tom, ze romanik to bude kratky. Neskor asi po polroku autorka sama pridala informaciu, ze sa napokon rozvadzaju, pretoze milenka otehotnela a muz si ju chce vziat.
Isto to nie je tá diskusia? prešla si si ju celú? ja som to teraz čítala a dosť to sedí na ten tvoj opis.
@earlgrey sedi akurat milenka a choroba, nic ine. Diskusia, ktoru hladam, bola milenka, ktoru manzelka osobne poznala, bola to dcera nejakych rodinnych znamych. Pamatam si detaily z tej diskusie, ako ju chlap prosil, aby pockala, vydrzala par mesiacov, kym ho to pobluznenie z milenky prejde. Diskusiu autorka zalozila presne s tymto ucelom, zistit, ako dlho moze trvat ten osial z milenky. Rovnako si pamatam ako autorka po par mesiacoch sama obnovila diskusiu prispevkom, ze sa rozvadzaju, lebo milenka otehotnela a muz si ju chce vziat este pred porodom. Idem to opat skusit pohladat.
tak škoda, ja si pamatam túto diskusiu, mna celkom zaujala, a dosť mi pripomínala tu tvoju.
Pohľadaj a ak nájdeš, hoď sem link prosím, vyzerá to byť celkom zaujímavé
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzel-miluje-milenku/?page=4&scrollto=first