Zdravím, prosím neviete, čo znamená táto správa cez messenger? Ďakujem
Podvod, vírus, neotvárať, vymazať, zablokovať!
nech ti pride cez akykolvek msg, chatovaci program, spravu cokolvek takyto kadejaky link.. neklikat, vymazat ak sa da, neotvarat... podla vsetkeho podvod alebo virus to bude v 99%.
@simca06022011 Ďakujem všetkým, poslala mi to jedna známa, keď som sa na to opýtala, už nereagovala.
posielajú to hackeri cez iný meseenger, Viacerí o tom ani nevedia,,, Písala to jedna známa na fb. že ona nič neposiela, aby sme to neotvárali ale vymazali
to posiela robot.. cez hocikoho ti to pride, casto cez znamych... velakrat to ten co odosiela spravu ani nevidi
Tá známa už má napadnutý účet.
Presmeruje ťa to na podvodnú stránku https://fastidious-valkyrie-b7da78.netlify.app/
ktorá sa vzhľadom tvári ako FB a podvodník od teba chce vedieť tvoje heslo na FB. Ak mu prezradíš unesie ti tvoj účet a rozošle všetkým priateľom správy.
Aj ja som rozposielala tento vírus 🙈 všetkým ktorým som to poslala išlo do spamu, nevidela som co mi píšu, či mi píšu... Neotvarat hlavne, nikde nedavat svoje udaje
@maranco Fúha, no pekne, zľakla som sa v prvom momente, lebo deň predtým mi muž zalohoval fotky z mobilu, tak som si myslela, že to má nejaký súvis...ale tak upokojili ste ma
Ze ti niekto posiela virus alebo ta chce okradnut
Tiež mi prišlo niečo podobné dávnejšie ani by ma nenapadlo to otvoriť. 100% nejaký vírus.