Správa cez messenger

8. dec 2023

Zdravím, prosím neviete, čo znamená táto správa cez messenger? Ďakujem

bronkax
8. dec 2023

Tiež mi prišlo niečo podobné dávnejšie ani by ma nenapadlo to otvoriť. 100% nejaký vírus.

danyelia
8. dec 2023

Podvod, vírus, neotvárať, vymazať, zablokovať!

simca06022011
8. dec 2023

nech ti pride cez akykolvek msg, chatovaci program, spravu cokolvek takyto kadejaky link.. neklikat, vymazat ak sa da, neotvarat... podla vsetkeho podvod alebo virus to bude v 99%.

autor
8. dec 2023

@simca06022011 Ďakujem všetkým, poslala mi to jedna známa, keď som sa na to opýtala, už nereagovala.

isis234
8. dec 2023

posielajú to hackeri cez iný meseenger, Viacerí o tom ani nevedia,,, Písala to jedna známa na fb. že ona nič neposiela, aby sme to neotvárali ale vymazali

simca06022011
8. dec 2023

to posiela robot.. cez hocikoho ti to pride, casto cez znamych... velakrat to ten co odosiela spravu ani nevidi

maranco
8. dec 2023

Tá známa už má napadnutý účet.
Presmeruje ťa to na podvodnú stránku https://fastidious-valkyrie-b7da78.netlify.app/
ktorá sa vzhľadom tvári ako FB a podvodník od teba chce vedieť tvoje heslo na FB. Ak mu prezradíš unesie ti tvoj účet a rozošle všetkým priateľom správy.

lucia13022023
8. dec 2023

Aj ja som rozposielala tento vírus 🙈 všetkým ktorým som to poslala išlo do spamu, nevidela som co mi píšu, či mi píšu... Neotvarat hlavne, nikde nedavat svoje udaje

autor
8. dec 2023

@maranco Fúha, no pekne, zľakla som sa v prvom momente, lebo deň predtým mi muž zalohoval fotky z mobilu, tak som si myslela, že to má nejaký súvis...ale tak upokojili ste ma

vanilkovazmrzka
8. dec 2023

Ze ti niekto posiela virus alebo ta chce okradnut