Spolupráce na Instagrame

24. máj 2024

ano som stastny clovek, ze mam taketo problemy, ale vsimla som si dnes, ze viacero uctov co sledujem, ma novu spolupracu s tou istou strankou...myslite ze tieto influencerky tam aj realne nakupujú? alebo je to len o peniazoch? lebo ako pisem, pride mi zvlastne, ze vsetky zrazu odtial nakupuju plienky, kozmetiku atd 😃 teda uprimne, ja im to vobec neverim a cudujem sa, ze na to ludia fakt skocia? chapem, ze je to ich praca, ale niektore dokonca pri predstavovani tej spoluprace hovorili uplne tie iste vety 😃 aky je vas nazor na influencerov?

klip0
24. máj 2024

Veď napíš konkrétne 😁

januska12323
24. máj 2024

Tá spolupráca je reklama, preto hovoria to isté, nemôžu si len tak niečo vymyslieť, firma im to schváli a pošle produkty a oni dostanú peniaze.

sisa_s
24. máj 2024

Je smiesne mysliet si, ze propaguju vsetko s dobrym umyslom 😀 firma sa chce odprezentovat, zaplati si par influencerov a ti papagajuju, co firma chce...fakt myslis, ze napr. taka gaborikova chodi nakupovat bezne do Deichmannu? 😀

autor
24. máj 2024

@klip0 mam na mysli reklamu na alzaplus

bellaa3007
24. máj 2024

@sisa_s alebo polka IG kupuje lacné handry na Trendyol 😀

cialota
24. máj 2024

samozrejme, ja uz davno neverim nicomu, co vidim v telke alebo na socialnych sietach 😀 vsetky, kazda jedna to robi proste pre peniaze a bodka. ci uz je to oslo kolagen napriklad alebo nieco ine 😂 to je jedno. akoze chapem, ze su to pre ne lahko zarobene peniaze, kedze maju tolko followerov, ale stale je to pre mna len klamstvo. 😇

autor
24. máj 2024

@sisa_s ved prave, ze si to nemyslim 😃 preto nechapem, ze tieto "celebrity" su na taketo reklamy odkazane 🤷🏽‍♀️

sisa_s
24. máj 2024

Tak zrovna alzaplus vyuzivam uz davnejsie a ani ma o tom nemusel nikto presvedcit 😀 a je to bezne vyuzitelna sluzba, to by na az tak neiritovalo...ako ked nejake "bohacky" na instagrame propaguju lacne hluposti, ktore by si v zivote inak nekupili

katka700
24. máj 2024

Hádam si nemyslíš že to propagujú len tak zadarmo pretože tie výrobky sú úžasné 😂
Čím väčšia chujovina tým viac reklamy treba.

muchotrafka298
24. máj 2024

Vacsina z influencerov, co z toho ziju, tak zoberu cokolvek za prachy. Je im to uplne jedno, ci je to kolagen, jedlo, eshop s lacnymi handrami, kozmetika, obchod s elektronikou. Oni to dostanu zaplatene, takze tam nie je pre mna osobne ziadna relevantnost co sa tyka odporucani alebo kvality. Je jedna znama slovenska influencerka, ktora je uz prezyvana "Horst Fuchs slovenskeho internetu" /pre tych mladsich to bol kral teleshopingu po pade totality/, lebo zoberie a vychvali do nebies cokolvek. Ano, ma to zaplatene, takze je to takto v poriadku. A ci su na to odkazani, aby brali spoluprace? Ano, pretoze je to ich zamestnanie a maju z toho peniaze. Tak sa musia zabezpecit, ked nahodou uz im to nebude tak sypat.
Su influencerky a youtuberky, ktore vo velkom beru spolupracu so Shein, Temu a spol. a tam je to o tomm, ze dostanu budget a za to si tam "nakupia" tie lacne handry alebo ine veci, co tam su a potom to predavaju na bazaroch.

viestta
24. máj 2024

Tie celbrity ziju z tych reklam, takze su na to odkazane. Maloktora ma vlastny biznis, ktory ich zivi. Ci myslis, ze "celebrita" cez den pise scripty pre Oracle a len vo volnom case sa zabava na ig, aby nuda nebola?

vanilkovazmrzka
24. máj 2024

Tak ako prepinam v telke reklamy, tak odstranujem /rozumej - nepridavam si/ zo soc sieti reklamy