Spolupráca na instagrame - mesačný zárobok

6. jan 2022

Ahojte kolko sa da mesacne zarobit na instagrame vdaka spolupracam? Tak priemerne, lebo nemam ani potuchy 👍

stary_ujco
6. jan 2022

Od 0 do 50 tisíc. Vacsinou je to ta nula... Ak si myslíš, ze tvojich 500 followerov ti ukazanim flasky samponu vygeneruje 50 eur, tak ta musím sklamať.

autor
6. jan 2022

@stary_ujco 😅😅😅😅😅😅😅

luccija
6. jan 2022

Veď koľko Ti ponúknu za spoluprácu🙂

autor
6. jan 2022

@luccija mne nic neponuka nikto.. ja sa pytam aky je mesačný zárobok na Ig lebo to nikto neprezradí.

sissy27
6. jan 2022

Zarobiť sa dá presne toľko, koľko si dohodneš. Niekto je rád, že vybartruje zásobu šampónu na tri mesiace, niekto v pohode vypýta 2000€ za storku a post. Je to o tom, aký máš dosah, koľko ľudí si vďaka tvojej reklame produkt zakúpi a ako spolupráca s tebou zvýši zisky danej firme.
Neexistuje žiadny priemer. A influenceri nemajú fixné ceny, takisto inú sumu a podmienky vie ponúknuť malá začínajúca firma a iné nejaká veľká spoločnosť. Takže na tvoju otázku odpoveď neexistuje, môžeš ísť kľudne spať 😅

mamina0078
6. jan 2022

To je tak akokeby sa opytas kolko zaraba akekolvek ine povolanie ... Kazdy inak tak je to vsade nie je podnikatel ako podnikatel, lekar ako lekar, advokat ako advokat, influencer ako influencer. Rozdiel je v otazke niekolkych tisic eur.

autor
6. jan 2022

@sissy27 Dakujem velmi pekne za vysvetlenie 😙 toto som potrebovala vedieť

autor
6. jan 2022

@mamina0078 Dakujem pekne nevedela som

monka105
7. jan 2022

Väčšina spoluprác ti príde štýlom, že ti pošlú nejakú vec zadarmo a dajú ti na ňu zľavový kód pre tvojich followerov, s ktorým ich môžeš spropagovať, takže z toho ty okrem tej veci nemáš ani cent. Keď už máš niekoľko desiatok tisíc followerov, vtedy ti už za spoluprácu aj zaplatia. A je len na tebe, za akú cenu danú spoluprácu prijmeš. Netreba ale čakať milióny.

autor
7. jan 2022

@monka105 Dakujem pekne