Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s internetovým obchodom soldius.com? našla som tam niečo, čo sa mi páči a zvažujem kupiť, len hladala som recenzie na nete a nič som nenašla. nerada by som sa okašlala. vdaka
Ja som dostala úplne iný tovar ako som si objednala podľa obrázkov a teda aj funkcie. Prišla som o cca 25€
@zdenkaaugustinova, ja som dopadla, ako vy.
Objednala som stavebnicu pre syna, komunikácia o ničom nech napisem tam a tam potom na reklamácie a tam už len sa môžem krútiť dokola. Ako som sklamaná kvalitou, ale nevraciam lebo používať sa to dá. Chcela som sa len informovať, ale ten zamotaný kolotoč na naštval.
Vigoshop.sk a soldius a ja predpokladám, že rubicum, superzebra, vigoexpress a asi aj iné patria pod rovnakú spoločnosť
Na sk len pobox:
HS PLUS d.o.o., P.O. BOX 301, 830 00 Bratislava 3
Neodporučujem . Objednaná vesta + Slúchadlá . Vesta išla dva dni a slúchadlá ani nanabilo .
Kúpil som iný tovar ako mi bol odoslaný.... výhodné pre odosielateľa....taký obchod je okrádanie ľudí
Ja som si objedbala masaznu podlozku na nohy A nefunguje, a casti sa nezhoduju s navodom. objednala som si aj obojstrannu pasku a ta je dobra. No ta podlozka to bola macka vo vreci , objednala so 3 kusy, ani jeden nefunguje, a v kazdom chyba nejake koliesko ktore je v navode, a krabice prisli v odlepenom stave. Takze uz neobjednam nic
@sisqa19
Ja mám dobré skúsenosti, tovar prišiel asi o 5 dní, ale som ho vrátila - niečo som si neoverila, očakávala som viac....bol to šijací stroj za cca 18 eur...
@sisqa19 Tovar tam maju z Ciny,registracia Slovinsko.