https://www.instagram.com/krystianatiana?igsh=M...
Mňa to udivuje ako matka 5 deti môže takto dobre vyzerať stále… domácnosť stále čistá a to majú obrovský dom
Normálne som v šoku 😄
A inak vôbec sa nehodia k sebe s tým chlapom ona vyzerá ako kardashianka
@kristinka92 a nevieš čím sa živia?
na webe mi našlo že on je právnik a finančný expert, ona ma tisíce sledovatelov na instagrame a tiktoku
a ževraj modeling robí ešte
Hej sledujem a vždy som si povedala aké som mala jednoduché dieťa keď tam pridávala tie videá kolko krát je jej dieťa v noci hore😅A vzdy ked som to videla tak som si povedala že ďalšie už mať nebudem lebo keby malo taký spánok a plakalo hodiny od večera do noci tak asi skočím z okna😀 (viem že to dieťa za to nemôže samozrejme koliky,reflux atď si nevyberá)
Čo sa týka Instagramu, ja si tiež rada pozriem, ale treba si uvedomiť, že je to zabavny biznis, nie je veľký rozdiel si pozrieť reels a pozrieť si epizódu priateľov alebo sex v meste 😉
myslim si ze u nas obycajnych zien je realita trochu ina 😀 jej ma urcite kto navarit, upratat, postarat sa o deti…. ona sa maximalne stara o seba, aby stale vyzerala dobre, kedze to je jej pracou a to ju zivi 🙂
Nič nerobí, má upratovačku, plastiky
@wishes práveže ono to tak vyzerá že sa stara o vsetko… keď pozerám tie videá sa čudujem niekedy ako zo zvláda
neexistuje, aby sa stihala starat o vsetko…. jedine v tom pripade, ak by vobec nespala 😂
To sa vážne pýtaš? Ja som si ju teraz zbežne poklikala a teda ani by mi nenapadlo, že sa s tými deťmi a domom prple sama. Personál, plastiky, botoxy, atď. Pravdaže videá neukážu realitu. Toto nie je klasická mama, ktorá denne varí, šúcha žlčovým mydlom fľaky od príkrmov a raz za 3 mesiace stihne kaderníka (lebo muž v robote 11 h a starí rodičia 400 km vzdialení).
Nesledujem. Ale dom ma cisty len preto ze ju ty sledujes - tym jej zarobis na upratovacky a opatrovatelky.
Vieš čo je smutné, že niekto vôbec verí tejto instagramovej "realite". Inak vyzerá hrozne umelo a aj hrozne.
Ty si naozaj myslis, ze je ona sama na tie deti a na ten barak? 😂😂😂😂😂😂😂😂
To mne tak raz mnohopocetna mamicka rozpravala ake je to tazke - ale doma mala live-in filipinku a mamicka sa venovala odprevadzaniu deti do skoly a vencenia mladsich deti v parku po skole, starsie deti chodievali na cele poludnie do zaujmoveho klubu kde s nimi robili aj ulohy a ucili sa 😅😅
Udržiava to dokonalé, lebo to je jej job...rodina je jej job v podstate...to je ako keď sa modelka stará o seba nadštandardne, lebo si zarába tým, ako vyzerá. Tu zenu som dnes videla prvýkrát a aj naposledy, nič pre mňa, ale som na 99 percent presvedčená, že má upratovačku.
Táto (link) napríklad má osem detí, je krásna a určite mi je sympatickejšia ako umelina typu KK.
https://www.instagram.com/ballerinafarm/
Ty keby si influencerka dávala by si na svoj profil,čo nezvládaš, ako máš bordel a nestihas?
Myslim si ze v USA je to uplne bezne mat niekoho na vypomoc v domacnosti, kazdy kto si to len trochu moze dovolit nestraca cas s upratovanim domacnosti, a toboz nie tak velkeho domu v akom zije ona 🙂 tiez ju sledujem uz nejaku dobu, celkom ma to bavi ale co sa tyka vyzoru sa mi nejak nepaci, je v tvari dost umela podla mna.
A hlavne nemozme porovnavat fungovanie uz na pohlad solventnej rodiny v USA s tym, ako sa zije u nas, co vsetko musi zabezpecit taka matka na Slovensku, ktora je na materskej, ziju s muzom len z jeho prijmu a jej materskej a tvrdit ze toto ako sa zije u nas je nejaka norma a tym padom odsudzovat to, ze niekto na druhom konci sveta zije inak😂 pre kazdu kulturu je norma nieco ine.
Videla som to prvýkrát. A je úplne zjavné, že má na tvári asi toľko úprav ako tie kardashianky... samozrejme, je to jej vec a proti gustu žiaden dišputát.... ale chcela by som vidieť fotku "pred"....
ja ju poznam, ale nemysli si že ten dom reálne upratuje ona 😄 minimalne majú nejaké chyžné a možno aj opatrovateľku