Sledovatelia

18. dec 2022

Môžte mi povedať ako je možné že niekto má toľko sledovateľov veľa a niekto ma taky istý obsah a má par?

liusa82
18. dec 2022

Na ja mám na insta iba súkromný profil takže nikto cudzí mi obsah nevidí a aj tak mi posielajú stále nejaké žiadosti o sledovanie.Toto zas nechápem ja🙂 načo je komu cudziemu zas môj súkromný profil a hlavne čo tam chcú vykukávať ked tam dokopy nič nemám😀

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liusa82
18. dec 2022

@sella38 ja tam mám pridané jedine stránky na cestovanie,pár receptárov a to je všetko.Ja tie žiadosti ignorujem.To je doba dobre na hlavu, ked sa nad tým tak človek zamyslí že sledovatelia.Nie každý sa chodí na insta pretrčať🙂

estrella5
18. dec 2022

Z mnohých dôvodov... Časy a frekvencia pridávania obsahu, používanie iných hashtagov, polohy,.... Doba ktorú už ten človek tvorí obsah... Interakcia s inými účtami a zároveň aj interakcia akú má ten samotný tvorca na svojom účte zas od iných.. Tvorenie obsahu aj na iných platformách... Sympatie.. Podanie toho obsahu (môže 1000 ľudí tvoriť jeden kontent a aj tak to každý spraví trochu inak po svojom...)... Kvalita obsahu... a kopec ďalších možných dôvodov...