Ahojte. Poslednú dobu sa mi stáva, že počet ľudí, ktorí mi storky videli sa nezhoduje s počtom, ktorý svieti hore. Napríklad narátam 30 ľudí podľa fotiek, ale reálne tam ukazuje 31 a niekedy viac. Jen možné, že to sleduje niekto inkognito? Dá sa to vôbec?
@simona20201309 normálne som sa opýtala zo zvedavosti. Prednášky si nechaj pre seba.
Ja som to teda nikdy neprepočítavala, ale google odpovedá, že to znamená, že niekto videl tvoje story viackrát - podľa mňa teda hlavne, keď niekomu ukáže tvoj príbeh po refreshnutí ako nový - poslednou dobou to blbne, to som si všimla, že aj mne ukazuje príbehy, ktoré som už videla akoby som ich ešte neotvorila 😅
Inkognito sa da pozriet storka iba ked mas verejny profil, ale pochybujem ze to zapocitava do toho poctu
Skor je to nejaky bug ze to zle napocitava
A naozaj toto niekto prepocitava? Omg 😄
Akože aj ja si pozerám, kto videl môj príbeh, ale nikdy by mi nenapadlo to prepočítať 😅
Ratat sledovalov 😂😂😂
Mať takéto problémy 🙈
Nie je to náhodou aj tak, že ak zdieľaš príbeh zároveň s FB, tak ti ukáže že to videl aj niekto odtiaľ?
@simona20201309 😂😂😂😂😂😂
Pre boha. To musí byť strasny pocit s tým žiť. Ja neviem, skus kontaktovať tvorcov iG. Alebo skus podať sťažnosť, alebo zavolaj políciu možno budú vedieť ako sa postupuje v týchto prípadoch.
A nemohla si sa prepočítať? Prosím ta, prerataj to ešte raz ci si sa nepomylila. Držím prsty nech to nejak zvládneš!!! Dnes už na to nemyslí a užívaj si nedeľu.