Sledovanie profilov na internete

hm43
15. júl 2022

Dobrý deň, moj priateľ si pred nedávnom sám od seba zrušil sociálne siete (zevraj to tak bude lepšie ) raz sme sa pohadali kvôli tomu čo tam robil ,nechcela som aby vymazal ani nedostal ultimátum urobil to sám. No poslednu dobu som si všimla že si znovu vyhľadáva na internete ženské profily ktoré sledoval aj predtým, vyhľadá si ich Instagram na Google či ich účet na TikToku,sú to obyčajne ženy,žiadne modelky.. ak by ste niečo take zistili ako by ste reagovali? Náš vzťah vyzerá fungujúci a on sa správa ako milujúci partner dáva mi dostatok lásky,záujmu pravidelne mi vola keď je praci(aj keď nemusí ale povedal že on chce).. hovorí mi že ma lubi každý deň, proste sa správa naozaj dobre ale zároveň som videla že robí znovu toto aký postoj by ste k tomu dali vy?

elizabet173
15. júl 2022

@hm43 s muzom, ktory sa sprava ako pubertiak, si nemam co povedat. Preco das na jeho reci? Muza robia muzom ciny

4444mono4444
15. júl 2022

@hm43 je to k....nič v zlom...ak miluje nevyhľadáva predsa iné ženy na internete či ako? Či to všetci muži sú taký🤷🏼‍♀️ja už neviem a nerozumiem tomu...pripájam sa k téme

marsmykkok
15. júl 2022

aké ženy? čo dávajú na internet-len provokatívne fotky? A pozná ich alebo nie? Asi väčšina z nás sleduje niektorých ľudí, ja čo sledujem tak je to mix blízkych, známych a aj neznámych a sledujem napríklad preto, že ma v niečo inšpirujú, napríklad že žijú trocha inak ako je štandard, dávajú fotky zo zaujímavých miest a tak.