Ahojte, neviete náhodou ako zistím či ma človek na Skype zablokoval? Dá sa to nejako zistit? Ďakujem.
@kuba_art a ak by ma dotyčný človek zablokoval tak správy mu posielať môžem? On ich uvidí alebo nie? Ja sa do skypu moc nerouzumiem tak preto sa pytam
nie v tomto prípade neviete ani danú osobu vyhľadať na danej sociálnej sieti a teda ani mu nič napísať nemôžete poslať, bude sa to tváriť ako by si daná osoba tam účet zrušila
Zablokovanému môžeš poslať správu ale uvidí ju len po tom, čo ťa odblokuje. Rovnako nájde aj zameškané hovory po dobu co si bola zablokovaná. Čo sa týka tých správ, niesom si istá ci tam nie je nejaký časový limit (niekoľko týždňov napríklad) dokedy ta musí odblokovať aby správy vedel dodatočne prečítať a neboli navždy stratené.
+ niesom si istá (som zväčša ta co blokuje, opačnú skúsenosť nemám), ale myslím, že ak voláš zablokovaný Skype účet, nezvoni to, ale skôr dostaneš signal ako keď nemajú net pripojenie. To ti možno zodpovie niekto iný. Tým som si nie 100% istá
žiaľ nie rovnako ako aj pri iných soc. sieťach ty túto možnosť nemáš to zistiť, jedine sa spýtať priamo tej osoby