Skype - blokovanie

14. sep 2022

Ahojte, neviete náhodou ako zistím či ma človek na Skype zablokoval? Dá sa to nejako zistit? Ďakujem.

kuba_art
14. sep 2022

žiaľ nie rovnako ako aj pri iných soc. sieťach ty túto možnosť nemáš to zistiť, jedine sa spýtať priamo tej osoby

autor
14. sep 2022

@kuba_art a ak by ma dotyčný človek zablokoval tak správy mu posielať môžem? On ich uvidí alebo nie? Ja sa do skypu moc nerouzumiem tak preto sa pytam

kuba_art
14. sep 2022

nie v tomto prípade neviete ani danú osobu vyhľadať na danej sociálnej sieti a teda ani mu nič napísať nemôžete poslať, bude sa to tváriť ako by si daná osoba tam účet zrušila

haley7897
14. sep 2022

Zablokovanému môžeš poslať správu ale uvidí ju len po tom, čo ťa odblokuje. Rovnako nájde aj zameškané hovory po dobu co si bola zablokovaná. Čo sa týka tých správ, niesom si istá ci tam nie je nejaký časový limit (niekoľko týždňov napríklad) dokedy ta musí odblokovať aby správy vedel dodatočne prečítať a neboli navždy stratené.
+ niesom si istá (som zväčša ta co blokuje, opačnú skúsenosť nemám), ale myslím, že ak voláš zablokovaný Skype účet, nezvoni to, ale skôr dostaneš signal ako keď nemajú net pripojenie. To ti možno zodpovie niekto iný. Tým som si nie 100% istá

kuba_art
14. sep 2022

@haley7897 po novom to funguje, že nevie dotyčnému ani správu poslať a zavolať, skúšal som to len tak zo srandy, že som zablokoval rodinný skype si na svojom a poprosil som brata aby nahral čo tam vidí a ukazovalo tam, že daný účastnik neexistuje