Skúsenosti so záhradkárskym e-shopom motyckovo.sk

katenka2
17. sep 2021

Zdravim dievcence!
Prosim, mate niektora skusenosti s tymto predajcom? Nejako v dobrej viere som objednala trvalky, samozrejme aj uhradila a uz presiel tyzden /podotykam, je najvyssi cas na ich vysadbu/ a vobec sa neozyvaju, na emaily neodpovedaju. Uvedene maju, ze kvety pridu do 2 pracovnych dni a vsetko, co som objednavala bolo uvedene skladom....
Kupovali ste niektora od nich?
Dakujem pekne za kazde info

medyna
17. sep 2021

Ja som kupovala, ešte v jari, všetko došlo, aj sa ujalo, kupovala som len kvetiny

katenka2
autor
17. sep 2021

@medyna dakujem, trocha si ma ukludnila, tak snad to pride, skor nez psie pocasie 😕

jeltica
17. sep 2021

Mamina kupovala uz davnejsie ale nieco odtial a vsetko v pohode. Telefonne cislo si nenasla na nich? Mozno maju toho vela, ked neodpisuju.

katenka2
autor
17. sep 2021

@jeltica uz je vsetko OK 🙂. Prave dnes sa od nich ozval mladenec, ci to mozu aj zajtra doviest. Samozrejme som suhlasila a dakujem vam obom za info. Je ten svet dnes taky... no vseliaky, ze clovek sa nakoniec stava podozrievavy, aj ked nie je dovod 😒

jeltica
2. nov 2021

Tak hlavne, ze je uz vsetko na poriadku. To mas pravdu, ze teraz sa clovek tak ako keby aj viacej obava kadecoho, nez predtym. Ale dobre vsetko dopadlo 🙂

katenka2
autor
2. nov 2021

@jeltica ano, a sadenicky su velmi pekne, aj sa im dari, mam z nich radost 🙂👏

annabrnakova
1. jún 2022

Dobrý deň.tak ja chcem len napísať že som si 18.3.2022objednala jednu trvalku, hneď ju uhradila a do dnešného dňa nemám ani trvalku ani peniaze.na e-maily neodpovedajú,v telefóne sa len vyhovárajú.takže ;Motyčkovo už nikdy viac.

kallany
24. apr 2023

Dobry den,
ja mam aktualne cerstvu velmi zlu skusenost. Objednala som 4 x 10kg hnojivo Expert na travnik VO VEDRE, niekolko razy som si to presla, ci je to naozaj vo vedre (kvalita je uplne ina ako v plastovom vreci aj cena to odraza). Prisli mi 4 VRECIA namiesto vedier. Ihned som volala do eshopu a na moje nemile prekvapenie, namiesto opravedlnenia a hladania napravy, sa mi dostalo arogantnej hlupej reakcie v style: ..."objednali ste si hnojivo, mate hnojivo" a mam sa ukludnit, lebo mi zlozi telefon....A ZLOZIL!
V druhom telefonate mi dotycny navrhol: "...tak to teda poslite spat!"... na co som mu povedala, ze nech mi objedna kuriera, lebo nemam dovod platit dopravu druhykrat, nakolko to bolo jeho pochybenie. Nasledne,este v ten den, som poslala aj mail s info o chybne dodanom tovare a s fotodokumentaciou (vrecia s hnojivom boli navyse aj derave).
Dnes je 5. den od tel. a mailovej reklamacie a a ziadna reakcia!
Tak som isla odoslat este oficialny "reklamacny formular", no darmo ho budete hladat na stranke. Obchodne podmienky su jeden "paskvil", pozliepane asi z viacerych eshopov s chybami a nie len sk. povodu.
A cele na tom je ZARAZAJUCE to, ze obchodnik ani nema, aktualne, dane hnojivo v plastovych vreciach na stranke v ponuke, takze takato SVOJVOLNA ZAMENA tovaru je CIELENA, s istotou na vas zarobi (rozdielom v cene v baleni za vrece a vedro)!!!
Tak vam prajem lepsie rozhodnutie pri vybere eshopu, ako som urobila ja!

sonickaolivka
7. máj 2024

Ja mám rovnako zlu skúsenosť. Kvetiny prišli v takomto stave. Otrasný arogantný pán. Vraj peniaze mi vráti len pokial kvety prídu v rovnakom stave ako som mu poslal foto že sú u mňa. To neviem ako sa dá dosiahnuť keďže ku mne prišli v takomto stave, ako by vyzerali po ďalšej ceste. Už nikdy viac. Nedoporučujem!!!