Ahojte. Chcem sa opýtať, či je tu niekto, kto má skúsenosti so stánkami zaverecneprace.sk alebo vystudujete-mypiseme.eu. a aké skúsenosti máte. Ďakujem za odpovede
Urcite by som to nerobila tymto sposobom, riskujes, ze ta vyhodia zo skoly za toto, to chces zahodit ten cas studia? Fu, nechapem, co si tam doteraz robil/a
Obávam sa že budem teraz ja za tú zlú, ale z odstupom času kebyže môžem vrátiť čas späť, určite by som si kúpila záverečnú prácu a nestrácala by som čas a nervy nad ňou. Veď tak či tak skúšky sú ústne a aj počas 5/6 rokov musí študent stále niečo robiť aby prešiel do ďalšieho ročníka. Napríklad sú krajiny kde sa tieto záverečné práce už ani nerobia. Sama som bola svedkom že na Slovensku okrem teba, školiteľa nikto nikdy ani len neprejde očami tvojou prácou, je to strata času a nehanbím sa za svoj názor. Dokonca už aj na Slovensku na medicíne sa špekuluje že ZP by robiť nemuseli. Čiže je to otázka času. Na jednej vysokej škole v ČR už ZP práce úplne zadržali kvôli tomu, že to hravo ChatGPT zvladne aj za nich. Ľudia ktori argumentujú že takýto ľudia nemajú čo robiť na VŠ....tento argument už neberiem. Samotné štúdium až po štátnice je vždy náročné a musí to zvládnuť študent sám, ZP nie je dôkaz toho že niečo vieš. Čiže, za mňa ano, určite chod do toho, ale pozri veľa stránok a recenzií kde sa to oplatí najviac. S tým že keď ti to dodajú, prerob veľa veci podľa seba aby si mala čisté svedomie. Za mňa ZP sú prežitok, ktorý nemá budúcnosť.
@blazargandalf 100% súhlasím 👍
A aby si som si aj trochu obhájila česť: ak záverečná práca, jedine v ústnej podobe !
@xnatymx isto sa ti nik neprizna