Skúsenosti so stránkou www.eoblecenie.com

euka6
23. máj 2021

Dobry vecer, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenost s objednavkou zo stranky eoblecenie.com, ja som si tovar objednala - kvalita a pach ako aliexpress. Kontaktovala som ich, vyplnila co trebalo a poslala spat s tym, ze mi vratia peniaze na ucet. Mesiac presiel a nic, neodpovedaju na messenger, telefon nedvihaju. V komentaroch na fb som videla vela zlych recenzii + vela komentarov od ludi, ktori taktiez cakaju na svoje peniaze. Vedeli by ste mi poradit ako takuto situaciu riesit ? Resp. je tu niekto taky kto ma ten isty problem? Hlavne odtial neobjednavajte ocividne je to jeden velky podvod.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaelaff
5. nov 2021

@euka6 zdravim, ako ste pochodili? Vratili Vam peniazky? Mam teraz ten isty problem...

euka6
autor
6. nov 2021

@michaelaff Dobry den, po zlej recenzii ktoru som tu napisala ma cez modry konik kontaktovala kostovaeoblechenie, ktora mi peniaze vratila na ucet po napisani cisla objednavky. Najprv som tejto osobe neverila a myslela si, ze nejaky dalsi podvodnik, peniaze mi realne prisli na ucet. Skuste ju kontaktovat.

marcela91
29. dec 2021

su to podvodnici, ored vianocami som si pbjednala pulovrik ktory sa mi zobrazi na FB reklame pekny za 12eur+ 3 eur posta, prislo mi to okamtite, neskutocna handra, nezodpovedala foto, teraz chcem vratit a pozeram, ze som sa dala oklamat, vraj odoslat len cez GLS, postou neakceptuju a adresa tato INTERNATIONAL MAIL AND PARCEL – GLS HUB , Budča 1039 962 33 Budča ....tak to dsa ani nedivte ze peniaze neposielaju ved toto nie je ich adresa...vidim, ze nema vyznam vyplnat vratenku a objednavat kuriera, lebo ani telefon tam nemaju uvedeny...

fitipaldi
10. jan 2022

@marcela91 ka som poslala späť a ešte 17.-ho decembra bola doručena. Posliéala som ako baliček na adresu.
Teraz čakám na vratenie penazi.

kamtam
18. jan 2022

@fitipaldi Ahoj . Aj ja vraciam balik . Katastrofa . Už sa ti ozvali?

marcela91
18. jan 2022

@kamtam sice nebolo pre mna, ale iny ofajc tento shop, krasne foto a pride handra. ja som to nemohla ani poslat, lebo som vyhodila s balika nejaky maly listocok s kodom a to vraj ze bez toho nevezmu mi pani do telefonu povedala a to som sa nemohla dopatrat ani telefonu, az na fb som nasla cislo na ich stranke, lebo na oficialnej maju adresu aj telefon zahranicne. a takychto shopov je neurekom, treba hned pozeraz obchodne podmienky, sidlo firmy a recenzie a hned clovek vie, na com je. nastastie ten pulover stal len 12+3 eur posta...

alllexa
20. jan 2022

Mne sa stalo to iste, vratila som dovar cez GLS, predtym cez postu, lebo menili podmienky, a nic... nereaguju zo ziadnej adresy. Budem pisat dovtedy vsade, kym mi nevratia peniaze.. aj cez medzinarodnu inspekciu..
S eshopom Shein detto, ale tam som to krasne vyriesila cez refund cez paypal... toto nemate ako, kedze je to na dobierku.

vieruss
24. jan 2022

Prepačte,že otravujem,ale aj ja som si objednala oblecenie a chcem ho vrátit,material je umelý.Ale na stranke pre vratenie maju iba cez kuriera.Prosím na aku adresu ste im to poslala na tü čo bola na balíku,alebo tu co maju pre kuriera.Budem vdačna aki odpoviete 🙂

marcela91
25. jan 2022

@alllexa skuste zavolat na telefon, co maju na FB, mne to vtedy nejaka zena zdvihla..idealne nahlasovat na fb tu stranku, uz som to urobila, cim viac nahlaseni, tym skor ich zrusia podvodnikov zavadzajucich . a tiez babe povedzte , ze volate SOI.

vieruss
25. jan 2022

@marcela91 ďakujem za info,vyskúšam.🙂

vieruss
25. jan 2022

@fitipaldi prosím môžete mi napísať tu adresu,ďakujem

fatalino
31. jan 2022

DOBRY DEN A NA AKU ADRESU STE TO POSIELALA ,LEBO MNE TO NECHCE ZOBRAT CEZ GLS TAKY DLHY NAZOV FIRMY

kamtam
31. jan 2022

@fatalino Ahoj . Dala som ich adresu . Takto mi to napisali oni . Cakam na peniaze . Ked nepridu budem to riesit cez soiku. Potom napisem ako som pochodila

sjuzn23
2. feb 2022

@kamtam Dobry den, tiez som posielala minuly tyzden balik naspat 🙂 prisiel kurier tak som zvedava ci poslu peniaze ako to chcete riesit? Mohli by sme saviacere nejako dohodnut a nieco podniknúť

sjuzn23
2. feb 2022

@fatalino ja som to krasne vyriešila namiesto toho ich krásnym dlhym AND som medzi tym nedala medzeru a dala toto &

alllexa
4. feb 2022

@kamtam lenze SOI asi nebude riesit eshop, ktory nie je slovensky...

alllexa
4. feb 2022

napisala som o tom clanok, aj ako sa mi podarilo dostat peniaze spat, tak mozno vam to pomoze: https://www.stylistka.sk/ako-objednavat-tovar-a...

sandrika08
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandrika08
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandrika08
28. mar 2022

@euka6 a kde vas kontaktovala

euka6
autor
28. mar 2022

@sandrika08 tu mi napisala spravu cez modreho konika

vieruss
28. mar 2022

@sandrika08 cez messanger ,potom prestala

alets1
29. mar 2022

Dobry den , kde mam teda vratit balicek na aku adresu?

veronika1423
1. jún 2022

Dobrý deň, objednala som si zo stránky tovar, len kvalita tovaru je úplne niekde inde. Chcela by som tovar vrátiť späť. Neviete na akú adresu treba poslať? Na stránke píše adresu na vrátenie a že treba objednať kuriéra. Ďakujem

ciara123
3. júl 2022

@euka6 ahoj mozes mi poslat kontakt na seba chcela by som sa poradit ohladom e olecenie

emmavamp
3. júl 2022

aktuálne podmienky https://eoblecenie.com/sk/vrushtane k vráteniu tovaru:

lenusmm86
6. jún 2023

@emmavamp ale to pride kuriér ci ho treba nejak objednať? Ďakujem

zdenka280683
6. júl 2023

@euka6 hrozná stránka !!!! Otrasný prístup čo sa týka vrátenia peňazí…a tovar čistá Čína !!! Za mna nikdy viac !!!!!

aneta282
21. aug 2023

@zdenka280683 prosim Vas uz niekomu vratili peniaze, mne stale nic neprislo a mam pocit ze len natahuju ludi