Dobry vecer, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenost s objednavkou zo stranky eoblecenie.com, ja som si tovar objednala - kvalita a pach ako aliexpress. Kontaktovala som ich, vyplnila co trebalo a poslala spat s tym, ze mi vratia peniaze na ucet. Mesiac presiel a nic, neodpovedaju na messenger, telefon nedvihaju. V komentaroch na fb som videla vela zlych recenzii + vela komentarov od ludi, ktori taktiez cakaju na svoje peniaze. Vedeli by ste mi poradit ako takuto situaciu riesit ? Resp. je tu niekto taky kto ma ten isty problem? Hlavne odtial neobjednavajte ocividne je to jeden velky podvod.
@euka6 zdravim, ako ste pochodili? Vratili Vam peniazky? Mam teraz ten isty problem...
@michaelaff Dobry den, po zlej recenzii ktoru som tu napisala ma cez modry konik kontaktovala kostovaeoblechenie, ktora mi peniaze vratila na ucet po napisani cisla objednavky. Najprv som tejto osobe neverila a myslela si, ze nejaky dalsi podvodnik, peniaze mi realne prisli na ucet. Skuste ju kontaktovat.
su to podvodnici, ored vianocami som si pbjednala pulovrik ktory sa mi zobrazi na FB reklame pekny za 12eur+ 3 eur posta, prislo mi to okamtite, neskutocna handra, nezodpovedala foto, teraz chcem vratit a pozeram, ze som sa dala oklamat, vraj odoslat len cez GLS, postou neakceptuju a adresa tato INTERNATIONAL MAIL AND PARCEL – GLS HUB , Budča 1039 962 33 Budča ....tak to dsa ani nedivte ze peniaze neposielaju ved toto nie je ich adresa...vidim, ze nema vyznam vyplnat vratenku a objednavat kuriera, lebo ani telefon tam nemaju uvedeny...
@kamtam sice nebolo pre mna, ale iny ofajc tento shop, krasne foto a pride handra. ja som to nemohla ani poslat, lebo som vyhodila s balika nejaky maly listocok s kodom a to vraj ze bez toho nevezmu mi pani do telefonu povedala a to som sa nemohla dopatrat ani telefonu, az na fb som nasla cislo na ich stranke, lebo na oficialnej maju adresu aj telefon zahranicne. a takychto shopov je neurekom, treba hned pozeraz obchodne podmienky, sidlo firmy a recenzie a hned clovek vie, na com je. nastastie ten pulover stal len 12+3 eur posta...
Mne sa stalo to iste, vratila som dovar cez GLS, predtym cez postu, lebo menili podmienky, a nic... nereaguju zo ziadnej adresy. Budem pisat dovtedy vsade, kym mi nevratia peniaze.. aj cez medzinarodnu inspekciu..
S eshopom Shein detto, ale tam som to krasne vyriesila cez refund cez paypal... toto nemate ako, kedze je to na dobierku.
Prepačte,že otravujem,ale aj ja som si objednala oblecenie a chcem ho vrátit,material je umelý.Ale na stranke pre vratenie maju iba cez kuriera.Prosím na aku adresu ste im to poslala na tü čo bola na balíku,alebo tu co maju pre kuriera.Budem vdačna aki odpoviete 🙂
DOBRY DEN A NA AKU ADRESU STE TO POSIELALA ,LEBO MNE TO NECHCE ZOBRAT CEZ GLS TAKY DLHY NAZOV FIRMY
napisala som o tom clanok, aj ako sa mi podarilo dostat peniaze spat, tak mozno vam to pomoze: https://www.stylistka.sk/ako-objednavat-tovar-a...
@euka6 a kde vas kontaktovala
@sandrika08 tu mi napisala spravu cez modreho konika
@sandrika08 cez messanger ,potom prestala
Dobry den , kde mam teda vratit balicek na aku adresu?
Dobrý deň, objednala som si zo stránky tovar, len kvalita tovaru je úplne niekde inde. Chcela by som tovar vrátiť späť. Neviete na akú adresu treba poslať? Na stránke píše adresu na vrátenie a že treba objednať kuriéra. Ďakujem
aktuálne podmienky https://eoblecenie.com/sk/vrushtane k vráteniu tovaru:
@euka6 hrozná stránka !!!! Otrasný prístup čo sa týka vrátenia peňazí…a tovar čistá Čína !!! Za mna nikdy viac !!!!!
@zdenka280683 prosim Vas uz niekomu vratili peniaze, mne stale nic neprislo a mam pocit ze len natahuju ludi