Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto stránkou, prosím? Hľadala som cielene jeden model topánok od vivobarefoot a našla som ho tu za super cenu. Na stránke www.vivobarefoot.sk úplne ten istý model o 30€ drahší. Tak teraz neviem, či je to nejaký zahraničný outlet (poštovné 11€ ale aj tak sa to oplatí)a kedy v tom prípade objednávka dorazí alebo je to nejaký podraz. Stránka vyzerá prakticky úplne ako oficiálna stránka. Budem vďačná za každú skúsenosť.
Nie som si ista, ci rozumiem prispevku. Pytas sa na stranku vivobarefoot.sk alebo na nejaky iny eshop, lebo tam iny link nevidim? Vivobarefoot.sk je normalna legitimna stranka. Oplati sa popozerat si aj napr. ebay alebo ine zahranicne stranky, len tam je to potom horsie s vratenim tovaru. Ja mam napr. dost atypicku nohu, tak radsej topanky zo zahranicia nekupujem, ale ak si si ista, ze ti cislo sadne, tak sa na tom da dost usetrit.
Ahoj, neviem ci je to este aktualne ale stranka vivobarefootsk.sk vyzera neseriozne, ziaden kontakt nemaju uvedeny iba ked im napises email dostanes vraj konakt?!
Pri platbe je uvedena moznost iba platba kartou, co uz vyzera naozaj podivne.
Tiez uvadzaju ze topanky mozes vratit na hociktoru ich predajnu, ktoru ale nemaju uvedenu kde sa nachadza...
Ta stranka je prilis lakava na to aby bola pravdiva🙂
@z.dikaczova platba kartou je ok, tam nemas ziadne riziko, lebo banka ti vie pomoct v pripade nedodania tovaru a pod., ale v ostatnom mas pravdu, je to podvodna stranka
podvod