Dobrý deň, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s touto stránkou a tovarom kupenym z tejto stránky. Páčia sa mi tam obliečky s vianočným motívom ale vyrába to Turecko a v popise píšu že farba sa môže jemne líšiť od obrázku.... Tak neviem 🤷 prípadne mi poraďte, odporučte nejakú stránku kde ste kupovali vianočné obliečky klasické bavlnené a ste spokojné. Ďakujem 🙂
@danette ja som od nich objednávala už asi 3x prvý x minuli rok pod stromček dcérke obliečky ružové Minnie sú nádherné, bavlnené,a nám tiež,no mne by bola mierna odchýlka vo farbe jedno, ale asi ani nebola, návliečky boli totožné s obrázkom.Tiez bavlnené,toto je u mňa dôležité aby to bola fakt bavlna.Potom som objednala plachty, fakt super, žiadne priesvitné ako inde, fakt pevné s tými som max spokojná, potom som objednala samotné vankúše,tie vždy prederieme ako prvé,to sa mi páči, že krásne sa dajú objednať samotné vankúše. No a cena je úplne top.
Velmi dobrá skúsenosť odporúčam 😊
farba bola trošku iná, ale to je ťažko podľa foto... inak všetko ok, aj komunikácia, aj dodanie, aj obliečky /bavlnené/
@caldera tiež sa pripájam do debaty neskoro, ale ako varovanie pre iných kupujúcich absolútne zdieľam názor @caldera. Super rýchle dodanie ale kvalita katastrofálna. Výrobky Xpose to je “plechová” bavlna plná kazov v látke, nesedí ani jeden rozmer a niečo tak krivo ušité som v živote nevidela. Lacné obliečky z Lidla sú proti tomu super luxusné v top kvalite. Mám aj tie tak viem porovnať.
@michadel a tie lidl sa fakt oplatia? pozeram napr tieto https://www.lidl.sk/p/livarno-home-postelna-bie...
@keira ja mám z lidl detské obliečky a sú úplne vyhovujúce. Inak ako príklad kvality Xpose pripájam fotku vankúšov z dvojbalenia. Jeden je 38cm a druhý 42cm, tak na vankúšik 40x40 nesedí ani jedna. A vidno tam aj tie kazy v látke (inofarebne pásy a bodky) a na dotyk to je aj po opratí ako naškrobené. Možno ten satén je ok, ale tieto bavlnené sú úplne hrozné.
Dobrý deň, pripájam recenziu k obliečkam od rodinné balenie. Objednala som sady obliečok 4ks a ako tu už jedna pani písala veľkosť ani jedna nie je 40x40 buď menšie 35-37 alebo väčšie 41-42. Taktiež obliečky na paplón a vankúš horšia kvalita, látka je tenká a sú v nej také uzlíky/dierky. To, že sú šité nakrivo ani nejdem vravieť. Objednané asi posledný raz. 🙂
kupila som si od nich 2 sady-pary obliecok, fialovo bielo cierne boli fialovo sedo cierne, dalsie na foto fialovo biele v skutocnosti fialovo sede...cize fararba uplne mimo...inak ok, bol to priemerny flanel...