Skúsenosti so stránkou rodinnebalenie.sk

danette
3. nov 2020

Dobrý deň, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s touto stránkou a tovarom kupenym z tejto stránky. Páčia sa mi tam obliečky s vianočným motívom ale vyrába to Turecko a v popise píšu že farba sa môže jemne líšiť od obrázku.... Tak neviem 🤷 prípadne mi poraďte, odporučte nejakú stránku kde ste kupovali vianočné obliečky klasické bavlnené a ste spokojné. Ďakujem 🙂

karhu
3. nov 2020

kupila som si od nich 2 sady-pary obliecok, fialovo bielo cierne boli fialovo sedo cierne, dalsie na foto fialovo biele v skutocnosti fialovo sede...cize fararba uplne mimo...inak ok, bol to priemerny flanel...

123369
3. nov 2020

@danette ja som od nich objednávala už asi 3x prvý x minuli rok pod stromček dcérke obliečky ružové Minnie sú nádherné, bavlnené,a nám tiež,no mne by bola mierna odchýlka vo farbe jedno, ale asi ani nebola, návliečky boli totožné s obrázkom.Tiez bavlnené,toto je u mňa dôležité aby to bola fakt bavlna.Potom som objednala plachty, fakt super, žiadne priesvitné ako inde, fakt pevné s tými som max spokojná, potom som objednala samotné vankúše,tie vždy prederieme ako prvé,to sa mi páči, že krásne sa dajú objednať samotné vankúše. No a cena je úplne top.

dominikaakinimod
3. nov 2020

Velmi dobrá skúsenosť odporúčam 😊

bagre
3. nov 2020

farba bola trošku iná, ale to je ťažko podľa foto... inak všetko ok, aj komunikácia, aj dodanie, aj obliečky /bavlnené/

caldera
20. apr 2021

mozno sa neskoro pripajam do debaty, ale prave dnes mi prisli expresne rychlo obliecky na podusky. problem bol rozmer. namiesto 40x40 bol rozmer 35x37 cm. velka obliecka Olivia mala kvetinovy vzor obrovsky, cez celu plochu, pritom mal byt iba do polovice takze radsej odtial uz nie.

michadel
5. dec 2022

@caldera tiež sa pripájam do debaty neskoro, ale ako varovanie pre iných kupujúcich absolútne zdieľam názor @caldera. Super rýchle dodanie ale kvalita katastrofálna. Výrobky Xpose to je “plechová” bavlna plná kazov v látke, nesedí ani jeden rozmer a niečo tak krivo ušité som v živote nevidela. Lacné obliečky z Lidla sú proti tomu super luxusné v top kvalite. Mám aj tie tak viem porovnať.

keira
4. jan 2023

@michadel to fakt , akurat rozmyslam nad satenovymi!

keira
4. jan 2023

@michadel a tie lidl sa fakt oplatia? pozeram napr tieto https://www.lidl.sk/p/livarno-home-postelna-bie...

michadel
4. jan 2023

@keira ja mám z lidl detské obliečky a sú úplne vyhovujúce. Inak ako príklad kvality Xpose pripájam fotku vankúšov z dvojbalenia. Jeden je 38cm a druhý 42cm, tak na vankúšik 40x40 nesedí ani jedna. A vidno tam aj tie kazy v látke (inofarebne pásy a bodky) a na dotyk to je aj po opratí ako naškrobené. Možno ten satén je ok, ale tieto bavlnené sú úplne hrozné.

falin
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofika77
14. aug 2024

Dobrý deň, pripájam recenziu k obliečkam od rodinné balenie. Objednala som sady obliečok 4ks a ako tu už jedna pani písala veľkosť ani jedna nie je 40x40 buď menšie 35-37 alebo väčšie 41-42. Taktiež obliečky na paplón a vankúš horšia kvalita, látka je tenká a sú v nej také uzlíky/dierky. To, že sú šité nakrivo ani nejdem vravieť. Objednané asi posledný raz. 🙂