Ahojte.
1.x chcem objednat z Nextu a chcem sa spýtať ake dlhe zvykne byť dodanie? Potrebujem to totiž dosť súrne a počula som že niekedy aj 2 týždne a však neviem čo je na tom pravdy.
Vdaka
Tak cez tyzden urcite..
Mne tiez cca ten tyzden. Trosku problem je s vratenim, dnes som akurat posielala na adresu do Nemecka :/ a postovne hradi kupujuci. Nenasla som nikde nejaku Slovensku adresu, tak ak niekto vie necham si poradit 🙂
@milanemila bohuzial oni nemaju ziadnu adresu inu na vratenie v SR. Posielas do Nemecka na vlastne naklady.
@muchotrafka298 ja som vracala teraz prvy krat, lebo detske saty poslali zaspinene a saty pre mna vyzerali o dost inak ako na fotke :/ ale co uz no.
Postarka mudrovala, ze maju aj u nas adresu, tak ma zneistila 🙈
Mne stále došiel balíček tak do 3-5 dní.
@milanemila ak boli saty zaspinene (to znamena, bola to ich chyba), mala si napisat na zakaznicky servis. este sa mi nestalo, ze by som v takom pripade nieco posielala naspat na svoje naklady
@milanemila adresu mozu mat kde chcu (aj nas klient ma na Slovensku adresu, ale iba formalne a v skutocnosti je cela firma v Nemecku), ale oni to posielaju z Nemecka zo skladu a tam to aj vracias. Nie je ziadna ina adresa na vratenie, iba tato jedna. Preto si ja uz neobjednavam, lebo to postovne som odmietala platit.
@kiwi3 Tie jedny ano, ale tie druhe som vracala lebo sa mi nepacili
vzdy mi objednavka prisla do tyzdna (vacsinou za 4dni) 🙂