Pekný večer,je tu niekto kto má skúsenosť so stránkou MANCINI??? Pred týždňom som si od ních niečo objednala, písalo tam ,že pri platbe kartou sa zásielka doručí skôr a po odoslaní ma budú informovať e-mailom..Dodnes žiadna informácia o odoslaní ani nič🤷♀️
Vsetky informacie su na googli.. plus na SOI ten obchod patri medzi rizikove.
No bohužiaľ sa mi také este nestalo, že by som nieco objednala cez internet a neprišlo takže som ani nečítala recenzie o stránke. Toto by mi ani nenapadlo. Takže sa asi tovaru nedočkam "skvele"
@monita12345 je to riziková stránka , su to v podstate veci z činy. Doručenie môže trvať aj 60 dní. Prípadne to nepríde vôbec.
Kamoska objednavala, tovar mal byt doruceny do 2 dni, prisiel asi o 4 mesiace..
veď na koňovi je toho dosť
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=Mancini
@monita12345 Prišiel mi tovar po 3 mesiacoch, keď som ho už nepotrebovala. 😀 Škoda tiež, že som si prečítala recenzie až po tom ako som zaplatila.
nie je to eshop,je to platforma,milión číňancov,skrátka "aliexpres" veď to už je vidno na prvý pohľad....
Poskytovateľ a prevádzkovateľ platformy “Marketplace”/online trhovisko – SUNRISE IT AND SOFTWARE SOLUTIONS L.L.C-FZ, so sídlom Business Center 1, M Floor, The Meydan Hotel, Nad Al Sheba, Dubaj, Spojené Arabské Emiráty
@monita12345 ak ti nič nepríde alebo príde poškodené/iné môžeš platbu kartou reklamovať v banke
Čakala som dva mesiace a popravde už som sa skoro rozlúčila s tým, že to príde, nebola to veľká suma ale prišlo to, no platila som ešte daň navyše, keďže to prišlo ako inak z Činy 🤦♀️🤦♀️ nikdy viac odtiaľ 😤😤
@manushka koľko si ešte doplácala?
@monita12345 iba 2€ ale tak suma tovaru s postovnym bola cca10€, ale samozrejme to nikde nieje uvedené, že sa môže platiť niečo navyše 😵💫 aj ma to zaskočilo 🤨
Keď som im napísala,že kde sa nachádza moja zásielka tak mi napísali ,že už je na ceste a dali mi sledovacie číslo, no keď som ho zadala aby som odsledovala zasielku napísalo mi ,že také sledovacie číslo neexistuje...takže zrejme nedôjde nič..
@monita12345 skús ho zadať tu https://www.17track.net/cs tu sa dajú sledovať čínske zásielky
@maranco tak skúsila som a tiež píše že čislo nebolo nájdene
@monita12345 počkaj mesiac od zaplatenia či sa niečo nepohne a potom reklamuj platbu kartou a nedodanie tovaru cez banku
O čo pri chargeback-u ide? Zjednodušene sa dá povedať, že je to reklamačný medzibankový proces, pri ktorom banka neoprávnenú, chybne zaúčtovanú alebo neautorizovanú platbu spätne zaúčtuje. „Najčastejšie ide o prípady, kedy si obchodník nesplnil záväzok a tovar, za ktorý klient zaplatil nedodal v požadovanej kvalite alebo vôbec, ak klientovi prišiel iný tovar ako si objednal, ale časté sú aj prípady, že miesto originálneho tovaru bol klientovi doručený „fejk“,“
https://www.zbk.sk/aktualita/neuspesnu-reklamac...
Mne tovar prišiel po cca mesiaci normálne cez Poštu,ktorej som ešte doplácala 2€...
@monita12345 Ja som objednávala 4. septembra a stále nič. Na zákazníckej linke len robot, vraj mi gratulujú, že objednávka bola vyexpedovaná.....len jej nikde nie je. Písala som e-mail a tam žiadna normálna odpoveď. Citáty z obchodných podmienok.......netuším kedy tovar príde. Podotýkam, že tovar bol písaný SKLADOM