Skúsenosti so stránkou lunzo.sk

siklsi
14. jún 2021

Ahojte,
máte niektorá skúsenosť so stránkou lunzo.sk? Ak áno, aká je kvalita šiat? Chcem sa vyhnúť dokonalým fotkám šiat z Aliexpressu a pod... kedy je realita opačná 😕

eerikusik
14. jún 2021

@siklsi lunzo je objednané z Aliexpress ,preto je tam aj dodanie 45 dní a viac,to si môžeš rovno sama objednať z ali 🙄

malubo
14. jún 2021

Určite neodporúčam.... Raz som objednala aj to naposledy

blancheporte
14. jún 2021

@siklsi Nikdy viac....Aliexpress.Saty boli vhodne tak do kosa.Pisane bolo ,ze bavlna a ani na umyvanie podlahy neboli dobre....

silviak
14. jún 2021

@siklsi presne tak, objednaj si radsej sama. Mas to lacnejsie a poslu ti to iste. Lunzo to len sprostredkuva. Neodporucam. Zbytocne preplatis. Vlastna skusenost😏

evkamotka
14. jún 2021

Lunzo uz su hlaseni aj na soi, neodporucam. Ja som to nevedela a doplatila som na to

emma323
14. jún 2021

@siklsi Ahoj, za mňa nie. Ako šaty pre dcérku nakoniec skoro po 5 mesiacoch prišli aj pekne boli ale fakt 5 mesiacov, neprehanam

malinovka333
14. jún 2021

ved si staci precitat recenzie a vsade pisu zle na lunzo, sa cudujem ze sa este niekto lunzom zapodieva, alebo si zadam do googla lunzo recenzie a vyskoci mi milion stranok o tom

zanetakovacsova
14. jún 2021

@siklsi ja som odtiaľ objednala veci pre malú. Až potom som si všimla že čo je to za stránku. Ale chvála Bohu mi prišli také veci ako boli na obrázku. Pohode kvalita len dlho sa čakalo a predsa no.. Čína... Neviete čo Vám môže prísť.

mareri
30. okt 2021

vždy ked som si tam niečo objednala, tak mi to všetko prišlo. Ešte sa mi nestalo, aby mi tovar neprišiel

zyxie
30. okt 2021

Ja čo som si tam objednala, prišlo. A bolo to také ako som očakávala - presne podľa obrázka - takže spokojnosť. Ale neboli to šaty ani topánky, takže asi závisí od druhu tovaru.

zyxie
30. okt 2021

Aj napr. z Bonprixu to niekedy vyzerá inak ako na obrázku - to je to riziko nakupu cez internet. Všeobecne nakupovať oblečenie cez net je riziko - len overené obchody a značky ktoré už poznám a mám ich vyskúšané, ale aj tak sa tomu vyhýbam.

evkamotka
30. okt 2021

Nie. Tovar prišiel v zlej kvalite a po pol roku :(

mareri
2. nov 2021

ako to mysliš v zlej kvalite? bolo to ine ako na obrazku?

wawna
25. dec 2021

a to vam neprišlo vobec, alebo ste stal dlho čakali, až ste objednavku zrušili?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz