Ahojte,máte niekto skúsenosť so stránkou kckredit ? Žiadala som o úver,došiel mi gmail že úver bol predschváleny,že finálne bude schváleny po zaplatení poplatku za službu
@niekto2hy aby si sa ma ty pytala,to je moja vec.Ja tu píšem či ma alebo nemá niekto skúsenosť,nie aby ma niekto spovedal😉🙂
@novakovapatricia27 ,,finálne bude schváleny po zaplatení poplatku" Chces zaplatit za ,,bublinku"do vodovahy?
@novakovapatricia27 Ulohy do skoly mas uz napisane,naucena?Zajtra je pondelok.
@niekto2hy veľmi trápne🙂
@novakovapatricia27 Neviem co je trapnejsie - niekomu,koho nepoznam nadavat,alebo moj prispevok.
@novakovapatricia27 aj ja toto riešim bola som tiež schvalena len sa bojim toho poplatku. Nemam v to veľkú dôveru lebo ani pobočku nemaju ani kontakt neviem co si mam o tom myslieť. Vy ste to zaplatili?
@hugigugin toto si našla niekde napísané či to bola len irónia?😁skúšala som hľadať na ich stránke nejaké podmienky(iba zo zvedavosti) ale teda nič som nenašla nechápem kto je schopný si odtiaľ požičať…aj ak je v hroznej situácií dostane sa do horšej☹️
@zejdlikova veď ironia. Nič tam nemajú. Len pekne obrazky..
@marika987 @novakovapatricia27 "či ma alebo nemá niekto skúsenosť"? Vsak to je na prvy pohlad podvod. Novozalozena domena, ziadne info, ziadna firma, nic.
@hugigugin tak našla som VOP…čítaj 5.1.3….zaujímavé😂Svätý Vincent a Grenadíny😂😂
@zejdlikova
To pošli autorke otazky ja kktiny nečítam. Nemám na to čas.
@hugigugin teda nevidím dôvod prečo si nervózna bolo to myslené len v rámci konverzácie😃ale okej každý sme nejaký 🫶🏼
@novakovapatricia27 Preco nepoziadas o uver vo svojej banke?