Skúsenosti so stránkou jaspravim.sk

14. apr 2023

Zda sa mi ze v registracii chcu odo mna az prilis kobkretne udaje....tak rozmyslam ci su seriozni...?

marca12
14. apr 2023

Je to seriozna stranka,nemusis sa bat.

autor
14. apr 2023

@marca12 super, vdaka 🙂

viestta
14. apr 2023

Ja spravim je len portak, kde sa zadavaju ponuky a dopyty na prace rozneho druhu. Stranka ako taka negarantuje, ze sa tam nevyskytne nejaky odrbavac. To uz si musis postrazit sama ked sa s niekym dohodnes.

sovietovic
22. aug 2023

Tejto stranke sa vyhni prosim z daleka a oslov radsej seriozne firmy. Staci si precitat recenzie na googli + ich FB. Vela nespokojnych ludi. Maju podvodne praktiky priamo v obchodnych podmienkach napr. nemoznost dat negativne recenzie, nevratitelny administrativny poplatok, vela odrbavacov atd atd.

evulka1010
26. mar 2024

@sovietovic mne nevyplatili fakturu, uz vyse tyzdna sa domaham... a uz vopred neviem co bude, mam u nich neuhradenych vyse 100 eur, na ktore musim cakat 14 dni.. a ci mi ich este uhradia...

jomido
11. okt 2024

Prosím, zablokovali Vám niekomu účet kvôli tomu že ste komunikovali napriamo? Prišiel mi od nich mail, že boli porušene obchodné podmienky, lebo som kontaktovala niekoho napriamo. Ja stále komunikujem aj napriamo:D ak potrebujem odsúhlasiť viac vecí, zistiť viac informácií, nedá sa všetko vypisovať. Ale viem o tom, že takto viacerí komunikujú a účet majú funkčný.

jm78
23. okt 2024

Dobrý deň, neviete mi poradiť kontakt napriamo na niekoho, kto vie robiť prezentácie v prezi, nech nemusím využívať stránku jaspravím?