Máte skúsenosti s touto stránkou? Recenzie sú aj aj... 😃
@tinaslukaskom aj my s dcérou spokojné. Aj darčeky vzorky vždy dajú a rýchlo doručia.
Ja som si odtial objednala uz viackrat, bezproblemove dodanie do par do Packeta boxu a vzorky k tomu. Oni maju bezkonkurencne niektore ceny, kludne polovicne v akciach oproti tomu, co kupis tu.
@tinaslukaskom objednávam pravidelne a vždy bolo všetko fajn. Hlavne rýchle dodanie 🙂
Ja som veľmi spokojná s týmto e-shopom, rada a často objednávam, plus rýchle dodanie. A keď sú akcie na výrobky, ktoré používam, tak to skoro nikdy neodolám 😁 Dodanie zdarma nad 5€ je tiež super. 👍
Aj u mňa všetko v pohode
Super som spokojná s tou stránkou
Ja som objednavala zatial len raz, mali najlepsie ceny a vsetko bolo OK.
Ďakujem váhala som lebo tie ceny sa mi zdali naozaj nízke pri niektorých produktoch, tak ma napadlo, ci to nie je nejaký podvod. Super ďakujem za odpovede 🙂
@tinaslukaskom vobec to nie je ziadny podvod, oni tam mavaju aj dobre akcie typu 1 + 1 za polovicku alebo 1+1 zdarma a tak. maju tam normalne "znackove" veci ako su nas, napr. Garnier, Nivea, Dove a potom vela polskych znaciek, co sa u nas nepredavaju. Korejsku kozmetiku tam nejaku maju tiez. Ja si tam kupujem napriklad urychlovac schnutia laku na nechty od Sally Hansen, u nas ho ma len Teta Drogeria a stoji skoro 9 EUR, v Hebe uplne ten isty za necelych 5 a to uz zdrazel lebo som si ho tam kupila pol roka dozadu za 4.
@tinaslukaskom ak chces kupovat laky na nechty,to ta odhovrim :D sestra kupovala a nejaky "inteligent" to nezabalil do bublinkovej folie, len do skatule, jasne,ze prisli total rozbite. Peniaze jej este nevratili, a to presiel mesiac od reklamacie...
@lubkovaandrejka ahoj, ja som objednavala vela lakov a vsetky prisli ok 🙂 raz som mala problem objednat este tak nejak v zaciatkoch, ako komunik. slabsia, trvalo kym prisla odpved ale poslali mi sory kod v hodnote 30 :D co sa mi nikde nestalo 🙂 verim, ze to vyriesia k jej spokojnosti, nech ich bombarduje, ja som tam vtedy vela pisala, lebo mali nejaku super akciu a jasne, ze sa produkty minali ako teple rozky 🙂
Ja som spoko, objednávala som viackrát 🙂