Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti so stránkou Ebay.de..Či ste niečo cez nich objednávali a či je to dôveryhodná stránka. Ďakujem
@dzulli1980 Ďakujem krásne. Dlho ste čakali na tovar?
@zuju2 Predpokladané dodanie bolo cca mesiac, tovar prišiel za necelé tri týždne.
@zuju2 kazdy predajca ma uvedenu dobu dodania
Tiez som uz odtial viackrat objednavala, je to v podstate nemecka verzia Ebay. Zatial vzdy spokojnost. Tovar pride rozne, predajca ma odhadovany cas dorucenia, dokonca za vyssi poplatok mavaju aj expresne dorucenie. Jasne, ze v ramci EU, to pojde o daco rychlejsie, z Ameriky alebo Britanie to moze skoncit v colnom konani a treba papiere vypisovat. Zatial vsetko doslo v poriadku.
Ja som cez nich objednala desiatky krat...neboj, stranka je ok, ebay dokonca ruci za dodanie...citaj recenzie predavajucich...je pravda, ze zlozenie predavajucich sa velmi zmenilo...
@zuju2 na ebay nakupujem od r.2008.Vzdy si pozri hodnotenie predajcu v %.Pokial nema cez 99%,tak ja osobne nenakupujem.Uprednostnuj platbu Pay pal,ak sa nieco stane peniaze refunduju.Raz sa mi stalo,ze tovar poslali do Slovinska a nie na Slovensko.Po reklamacii u obchodnika na to prisli a tovar poslali.Raz mi tovar neprisiel vobec,obchodnik poslal druhy x.Boli to semienka bananovnika.Tie stratene prisli asi po pol roku,zrejme obalka niekde zostala zapadnuta.Pozor na postovne,hlavne z Anglicka,vela x cena tovaru velmi nizka,ale postovne aj niekolko stoviek €.Na nove veci je niekedy lepsie nakupovat na Amazon.de.Kvôli poplatkom,vela firiem uz na ebay nepredava a v posladnej dobe sa mi zda,ze platforma ma najäcsiu slavu uz za sebou,ale je to len moj psobny nazor.
Úplne v pohode stále som objednávala či už v Nemecku alebo tu
Áno, objednávala som odtiaľ dcére bábiku, inde sa nedala zohnať ... až z Kalifornie do Žiliny išla ... za mňa OK, žiadny problém nebol.