Skúsenosti so stránkou certifiedketodiet

ana82
8. jún 2023

Ženy máte skúsenosti s touto stránkou? https://certifiedketodiet.com/
kolegyňa to naklikala a poslala tam niečo cez 12 eur, po prihlásení jej tam naskočil nejaký jedálníček a teraz sa bojí, aby to nebola nejaká pofiderná stránka a nestrhali jej peniaze...
nenašla som nič čo by tomu nasvedčovalo, ale teda no je to také divné, že adresa je Riga....

evitta27
17. aug 2023

@ana82 zdravim..dnes som aj ja narazila na nič...ako vyzerá jedálniček ? A prosím Vás ako je to s ďalším platbami? Váham nad tým... ďakujem

ana82
autor
17. aug 2023

@evitta27 totálna blbosť, jedálniček keď som nahodila do kalorických tabuliek mi to vychádzalo okolo 1000 kalórii, no celé zlé....ešte raz mi strhlo, potom sa mi to podarilo zrušiť...

evitta27
18. aug 2023

@ana82 oki...moc ďakujem za info...

ada249
2. okt 2023

@evitta27 Prosím Vás ako sa vám to podarilo zrušiť? Mne už 2 x strhli peniaze a jedálniček neprišiel.

evitta27
3. okt 2023

@ada249 ja som to neobjednavala....len som sa dopytovala pani čo to objednala, ako to vyzerá

ana82
autor
3. okt 2023

@ada249 no ja si už tiež celkom nepamätám ako som to zrušila, niekde v tom ich menu

maranco
3. okt 2023

@ada249 skús pozrieť v nastavení karty či môžeš blokovať konkrétneho obchodníka a ak áno pridaj ho do blokovaných.
https://www.fio.sk/docs/bannery/zabezpecenie_ka...

Keď ti neprišla objednaná služba/tovar môžeš reklamovať platbu kartou vo svojej banke, vrátia ti peniaze ak obchodník nedokáže, že ti poslal.

maranco
3. okt 2023

@ada249 prípadne si zníž limit na internetové platby na 0€, tak ti nestiahnu z účtu nič, a pred platbou kartou v e-shope dočasne zvýšiš limit.

renatahernandezova
3. jún 2024

@ana82 skúsenosť negatívna- po prvej platbe mi každý mesiac sťahujú 12,95 z účtu, hoci som zakúpila jedálniček na skúšku. Nedá sa mi odhlásiť- poraďte, kto vie ako ich zrušiť.

renatahernandezova
3. jún 2024

@ana82 ako sa vám podarilo ich zrušiť? Stále mi strhávajú.

renatahernandezova
3. jún 2024

@maranco vďaka

maranco
3. jún 2024

@renatahernandezova na rizikové veci je dobré si založiť bezplatný účet Revolut a tam je možnosť jednorázovej karty, alebo mať viacero virtuálnych kariet, tým nastavíš akýkoľvek mesačný limit a len toľko stiahnu koľko je limit a kedykoľvek sa môžeš rozhodnúť kartu zrušiť a už nestiahnu nič