Ahojte má niekto skúsenosť so stránkou boohoo rozmýšľam objednať dakujem
@evkao a mala si dobru skúsenosť veľkosť sedela?
@liviaantolova26 ano, velkost sedela, vsetko prislo v poriadku, akurat postovne je tam vyssie, ale ja som robila objednavku este s kamoskou napoly a kazda sme tam mali asi 7ks siat, takze sa to v tom trosku "stratilo"
@liviaantolova26 Skúsenosti so stránkou Bohoo.com je moja najhoršia skúsenosť akú mám zatiaľ z objednávania veci . Šaty na ktoré som čakala viacej ako 40 pracovných dni … extrém … keď saty konečne dorazili na SK tak kuriér ktorého som si platila ani neprišiel takze zbytočne … a aby nebolo malo keď prišili tak som si musela zaplatiť ešte aj clo ktoré robilo 4,5€ .. zamna najhoršia stránka na objednávanie veci .
@liviaantolova26 neobjednavajte ZŠ mňa najhoršie prišlo to skoro po mesiaci a pol q nemožnosť vrátenia tovaru
Mam skusenost s Boohoo.. strasna komunikacia saty nevyzerali ako na obrazku a poslali mi malu velkost (inu ako som si objednala) a este mi ani nechceli priznat reklamaciu
Treba si dať pozor či je to boohoo.com alebo boohoo.cz, ti sa medzitým premenovali na bonki.sk
Reklamovala som tovar, pretože to čo mi prislo bolo diametrálne odlišne od obrázku.
Povodne uvádzali že je možné tovar vrátiť zadarmo do 100dni, ale … nedá sa áno vyreklamovať ani vrátiť- to Vám napíšu adresu do Šanghaja.
Za mna to bol prvý a posledný nákup.
Budem to riešiť so SOI a ČOI
Objednala som si tovar z Boohoo.com 6,7.2021 prišiel mi z Číny 20,8. Objednávky robia na Aliexpresse tam ten isty tovar 3,87€ im som zaplatila 18,61€ a to som musela platiť ešte clo 3,89€. nikdy viac
@olivijanka kludne sa k Vam pridam, mne neprislo nic a vyse mesiaca vypisovali, ze peniaze vratia. Teraz uz ani neodpisuju🤣
Ahojte. Takže po tejto "SUPER" skúsenosťou menovanej stránky sa pripájam aj ja, hlavne ako nespokojná a brutálne nahnevaná. Ani neviem či na seba, že som si ich stránky poriadne neprehliadla, alebo na ich prístup. Hľadala som pre muža fitnes tepláky , pripomínali veľmi jedny značkové. Tak som si vyhliadla 4ks ostatné som cez ich stánku nehľadala. Prišla mi seriózna a normálna stránka a ešte aj s takou už nie najlacnejšou cenou. Jasné keby tam bola cena 10 eur na kus už by som pozerala, že asi nie celkom je tam všetko ok. Tak som urobila objednávku a jasné , že som aj zaplatila takmer 138 eur. Potom sa z mailu dozviem , že tovar príde 5 - 40 dní. No už som mala dosť. Ale čo už keď som zaplatila a chcela som prekvapko pre mužíka. Tak som si povedala no dobre počkám. Tak aj bolo tovar prišiel asi aj viac ako 40 dní, poštárke som tiež musela zaplatiť clo takmer 5 eur. Po rozbalení zo 4 ks došli 2 ks . Kvalita že čistá umelina. A začal sa mailový kolotoč na reklamáciu. Dookola vypisovanie ich reklamačných formulárov. A tie ich trápne výhovorky. Toto hento. A najlepšia perlička , že keď som napísala že ja tovar zašlem späť a chcem peniaze tak mi krásne pekne zadajú adresu niekam do Shanghai . Tak ako tlak mám nenormálny. Bola som aj v banke či stým niečo nevedia urobiť , lebo mam podozrenie na podvod. Pracovníčka spísala žiadosť a uvidím čo sa podarí a nepodarí. Ako jasné , že tie tepláky čo došli už sa začínam zmierovať , že som vyhodila peniaze za nič. Na každé tepláky som musela podať zvlášť reklamáciu , tak pri tých nedodaných si dali ďalšiu lehotu na reklamáciu že 30 dní. Tak to som zvedavá ako celé toto dopadne , ale nevidím to nádejne.......
este by bolo vzdy dobre napisat, z ktorej stranky ste objednavali... ja som objednavala z boohoo.com, a bola som spokojna (postovne okolo 8,-€, pekne, kvalitne veci), ak ste kupovali zo stranky boohoo.sk, tak to predsa uz na prvy pohlad vidno, ze to su veci z Aliexpressu (dlhe dodanie, clo, nemoznost vratenia tovaru)
@matka321 reklamáciu Vám zamietnu, pretože oni vraj nezodpovedajú za rozdiel medzi obrázkom a realitou a odkazu vás zase na Šanghaj
@olivijanka presne tak, najprv sa tvária že to predávajú oni a keď už je nejaký problém z vašej strany tak vám pošlu že nezodpovedajú a že oni sú len sprostredkovatelia . Ale že prijali peniaze na Slovenský účet to je v pohode pre nich. A dookola len sa človek nad tým pozastaví a rozčúli .
Cjsta Cina.Aliexpress.Rovnako ako andzela.sk,mozu si ruky podat.
@evkao mne prislo v potvrdzujucom e maile toto….
Veľmi zlá skúsenosť, veci došli po skoro 2 mesiacoch, boli poškodené, niečo ani neprišli. Reklamáciu vraj prijali a napísali že peniaze pošlu ale nič sa nedeje a je to už 4 mesiace, ich vyhovorka že je ich malo na reklamačnom a maju dovolenky 😂😂😂
Nič so od nich nekupujte. Nedočkáte sa tovaru. Ja čakám cez 40dni. Kebyže to viem predtým určite si radšej priplatim a budem mať tovar načas, ak teda vôbec príde.
@faniela veď to keby som aj vedela skôr tak iste nekupujeme 😤 mne stále odkazujú že mám reklamáciu zaslať do Shangai. ... A ten nedodaný zvyšok zatiaľ neprišiel a ani peniaze späť . Najlepšie na tom je ,že dávam švagrovi "vyskúšaj "stavbou tela nižší ako môj muž tak ani strihovo nesedia. Takže bude handra na vytieranie za 35€ kus 😤😤😤
Pridávam sa ja už neviem tiež čo robiť 😤😤😤 objednala som tovar začiatkom augusta aby to stihlo prísť mužovi na narodky. Vždy si hľadám recenzie o obchode na nete, ale teraz ani neviem prečo som vôbec nepozrela a zaplatila dopredu okolo 30eur 🥺 píšem ako debil, vyrážam sa a zatiaľ nemám nič. Neviem ci mi vôbec príde, či príde všetko a v akej kvalite 🤨 som maximálne vytocena takto sa nechať obabrat. Raz si nepozriem recenzie a hneď natrafim na podvodníkov 😤
@lucymaty asi tak nejak aj ja ale ja som nechala skoro 140€ prišla polovica tovar na reklamáciu mám do Shangai 😤 a polovica ani neprišla a peniaze tiež nevrátili ani za nedodaný tovar. Môžem písať maili koľko chcem stále keď vôbec príde odpoveď tak sa vykrutia. V banke že preveria ale tiež tam dali lehotu že až 180 dní. Takže sa zmierujem stým že peniaze už neuvidím a ten tovar čo mám doma je nepoužiteľný za 140€ + som musela ešte aj clo zaplatiť . A to som si myslela , že to je slovenská alebo max. česká stránka
@liviaantolova26 ja mám super skúsenosť. Tovar prišiel po 3 mesiacoch...katastrofa, nikdy viac!
Tepláky pre manžela veľkosť "L"sa nezmestia ani na moju 15r.dcéru.Nikdy,nikdy viac, dodacia doba katastrofa,kvalita nič moc,klasika kúpite u číňana.
A ešte čakáte 3 mesiace. Fanba im.
Ahojte.Takže podarilo sa. Po vyše mesiaca sa peniažky pripísali na účet späť a to vďaka mojej banke. Našťastie som objednávku platila cez kreditnú kartu a keď som uviedla podozrenie na podvod tak to pekne vyriešili za mňa. Veľmi ma to potešilo .
@matka321 dobry den,mozem sa spytat po akom case ste kontaktovala banku? Ja cakam od jula z tejto stranky a tiez ken vyhovorky,v utorok to bude mesiac,ktory si vyhradili za reklamaciu,ale oni mi peniaze nevratia.
@dadushka87 dobrý , no myslím že to bolo asi tak 2-3 týždeň od doručenia polovice tovaru a keď tak rátam do mesiaca to banka vyriešila .
@matka321 ja som tovar po 3 mesiacoch nedostala,komunikacia je otras a asi po 3 mesiacoch banka nebude riesit platbu na vratenie. Neskutocne som nasrata
@dadushka87 aj ja som išla do banky že asi nič nevyriešim , ale za skúšku to stojí. O nič viac už neprídete , možno keď sa podarí tak skôr získate 😉
@liviaantolova26 ja som tam objednavala minuly rok