Skúsenosti so stránkami bonky.sk a suprisimo.sk

20. máj 2022

Ahoj, mate skúsenosti s týmito stránkami? Ešte som neobjednávala tak neviem či im veriť alebo nie

7kikuska7
20. máj 2022

Suprisimo - objednávka v decembri za 64 €(ako keby som ich "hodila do kanála". Prišlo to 1.2 (nie kompletná zásielka) - nohavice veľ. M boli tak XS, podkolienky S/M tiež malé a teplakova súprava úplná handra, priesvitná. Ta posledná vec bola kľúčenka v tváre chobotnice a namiesto nej prišlo žlté kura začiatkom mája.

kacenka75
20. máj 2022

Ja som si objednala tovar,nešiel mi zaplatiť cez účet,bo súdom majú nariadené, že neprevadzkovat.Podvod.

luliu
20. máj 2022

Je to Ali. Neobjednavaj, podvod. Milión negat recenzii

nikha2809
20. máj 2022

Objednávajú z Ali s peknou prirážkou to si môžeš rovno objednať aj sama

janai1
20. máj 2022

Ja nechápem... Nefunguje Google alebo co? Každý boží deň je tu táto otázka 🤦‍♀️ to už sú ľudia fakt tak leniví ze nič si nenájdu samy ale čakajú co im kto pod nos donesie?

mimi3008
20. máj 2022

Vyhni sa im oblukom

zuzanna33
20. máj 2022

Suprisimo je china tiež sme sa nechali oklamať 3mesiace sme čakali zrovna v období Vianoc na "Lego" a samozrejme o kvalite tovaru nemusím písať!Podvod a taktiež dámske veci...

gertys
20. máj 2022

Su to klamlive stranky. Kopec negativnych recenzii je toho plny internet aby ludia nic neobjednavali. Bolo to nedavno aj v reflexe a ludia su stale nepoucitelni. Neobjednavaj nic

cimage
20. máj 2022

Ja som objednala malickost pre malu 1.5. a zatial nic, ale pisali mi, ze dodanie 30-60dni. Tak som zvedava

mimi3008
20. máj 2022

@cimage sa mi zda, ze ale pracovnych 30 az 60ndni

barbi28
20. máj 2022

Zo suprisima som objednavala. Moja chyba že som sa nepozrela že je to AliExpress. Tak som im napísala mail že chcem v momente peniaze naspäť inak to budem riešiť soi. Do týždňa som mala peniaze naspäť. Nikdy! Oba su odrby

nelca0510
21. máj 2022

@janai1 sú leniví. Pozri aj ostatné diskusie,stále sa opakuje to,na čo treba len Google.

janetinka27
23. máj 2022

objednala som z bonky zdobiace vrecka na tortu. prislo to o par mesiacov, musela som doplatit clo ci co 2e