Skúsenosti so spoločnosťou UPC

20. sep 2024

Len mne sa zdá táto spoločnosť hrozná? Ich pravidlá a zmluvy sú strašne jednostranné a majú veľké diery, ktoré využívajú vo svoj prospech. Ste spokojné s touto spoločnosťou a službami?

niekto2hy
20. sep 2024

Ano.

janai1
20. sep 2024

Pochybujem a áno

vanilkovazmrzka
20. sep 2024

Boli fajn ked prisli na slovensko, teraz je to odpad. Otrasne sluzby, otrasny pristup k zamestnancom, otrasna kvalita internetu aj tv. Ziaden iny operator nema tolko vypadkov ako upc.

niekto2hy
20. sep 2024

@vanilkovazmrzka Mozno zalezi od mesta.Problem,ktory bol s vypadkom vyriesili.Nemusis si od nich brat Tv,je tolko inych poskytovatelov.

vanilkovazmrzka
20. sep 2024

@niekto2hy ved ja som si ani nezobrala. Ale otazka bola na skusenosti s upc, tak pisem skusenosti s upc.

viestta
20. sep 2024

Mame od nich TV a za tie roky co ju mame, tak vypadkov bolo len niekolko. Internet mame od ineho providera, pretoze sme potrebovali stabilny internet kvoli pripojeniu pocas sluzieb.

maranco
20. sep 2024

Vyskúšal som pred rokmi, nebol som spokojný s rýchlosťou internetu mimo Slovenska, tak som ho do 14 dní od zriedenia zrušil bez pokuty.
V okruhu známych som už 2× písal odstúpenie od zmluvy keď zvyšovali ceny, vtedy prechádzali na iného poskytovateľa.

autor
20. sep 2024

@maranco a kam utekali? Vieš poradiť prosím. Oni majú zvláštnu politiku cenotvorby.

vlastnynazor
20. sep 2024

Novym zakaznikom davaju zlavy/lepsie ceny, uz zazmluvnenych si nevazia a ani nepockaju do konca nimi urcenej viazanosti a uz zvysuju ceny. Kvalita? Ako kedy, neni to 100% fungovanie, mali vypadky aj na nete a velmi casto mavaju v archive (casto nefunguje).
Ak nemas problem zmenit providera, ked ti zvysia v buducnosti cenu, tak na nech rok a pol (pri 2rocnej viazanost) sa oplatia pri akciovej cene, po cca 1.5roka ocakavaj zvysenie ceny - je to ich bezna prax a vtedy vies odstupit bez pokuty.