Ahojte objednala som si z tohto obchodu koženú kabelku https://www.vera-italy.sk/modello.php?p=745&f=nc neplatila som dopredu malo to ísť cez packetu hneď v pondelok mi bol poslaný mail s tým že zásielka bola zaregistrovaná na packete avšak zatiaľ im nedodali objednávku, viem že to môže trvať dlhšie ale chytil ma taký divný pocit že čo ak je to nejaká podvodná stránka a na facebooku mali aj dobré aj zlé komentáre, tak neviem čo si mám myslieť teraz a že ak to náhodou aj príde či to prebrať, alebo radšej nie.
Chcem sa Vás opýtať máte s týmto obchodom skúsenosti ak áno aké? Telefónne číslo čo majú na stránke tak tam mi to nik neberie :(
@oli18 mne teraz na x-tý krát zdvihli a povedali mi že tovar ide z Rumunska že oni majú pobočky vo viacerých krajinách :/ že to príde zabalená v textilnej taške čo je ako darček a potom v sáčku/vreci od kuriéra :/
@lienkashcj hadam to dobre dopadne. Potom napis. Ja som.nakoniec kupila kabelu v Kare v kamennej predajni. Potrebovala som na darcek.
@oli18 no ani neviem či to prebrať alebo nie. Mám z toho celkom guláš v hlave teraz 😂
ak by bola ozaj talianska prečo by ju posielali z Rumunska? podľa mňa to bude čína, dovezená do Európy a tu posielaná z nejakej centrály
@lucka_ke tiež ma to napadlo no majú viac stránok podľa google aj na facebooku som ich našla ale ako iná krajina akoby bolo tých pobočiek viac :/
Velmi zle skusenosti. Vratili sme kabelku a uz 3 mesiace cakame na vratenie penazi. Podavame podnet na obchodnu inspekciu
@dested my sme ju vrátili min. týždeň ešte je len pondelok ale dúfam že nám peniaze vrátia. :(
@lienkashcj Nam uz prestali odpisovat aj na FB aj na mail. Nemame ani 100 eur ani kabelku. Tento tyzden piseme na inspekciu
@dested 😢 teraz sa začínam obávať :( ak napíšete na SOI prosím dajte mi vedieť alebo ako to dopadlo, ak by sme museli aj my urobiť to isté
ŠOI ti nepomôže, nakoľko ide o zahraničnú firmu a ŠOI rieši len slovenské subjekty
@lucka_ke aha no tak som zvedavá ako to dopadne
Tak nakoniec mi dnes peniaze od nich prišli.
@lienkashcj ahoj, prosím ta, prečo si im kabelku vrátila? Nebola si s ňou spokojná? Ďakujem.
@buba08 nie, vypadala na živo horšie než na obrázku, hlavne farba resp odtieň.
@lienkashcj ďakujem, ja som si chcela objednať vera - kindera (vid foto), ale teda asi neobjednam
@lienkashcj neobjednala si náhodou tuto?
@buba08 nie neobjednala som takú ako chceš, ale pridala som link k otázke tak môžeš pozrieť ale poviem farba vôbec nebola taká ako na fotke
@lienkashcj farba bola oveľa bledšia ako na obrázku
@lienkashcj mne tvoj link vôbec nechce otvorit
Ja jsem si objednala VERA ADAMITA a jsem s ní velmi spokojená. Dokonce jsem ji vyměňovala za jinou barvu a vyšli my vstříc i s výměnou, vše zdarma.
@lienkashcj minuly tyzden som tiez na nich hladala recenzie. Pre kratkost casu som im volala
a tiez mi nik nedvihol. Tak som nakoniec neobjednala. Prevazili u mna negativne recenzie a to, ze nedvihli telefon. Drzim palce, nech to dobre dopadne 🍀