Skúsenosti s predajom použitých kočíkov cez Modrý koník

sabina_00
24. apr 2024

Ahojte. Mate skúsenosť s týmto predajom ? Že pošlete kočiar a oni ho nafotia a predávajú za Vás? Ide im 10% z predajne sumy ale na tom nezáleží. Ide mi o to ci sa podaril predať Vás kočiar takto vez nich.
Predávam 2 kombi v top stave a v záruke no nikto sa nehlási...

vyrovnanaosoba
24. apr 2024

@sabina_00 tiež ma to zaujíma. Mne ponúkli cenu, ale zase mi už neodpovedali, že keď sa za 6 mesiacov napríklad nepredá ci mi ho vrátia, alebo znížia cenu. Ja zase kým nepredám, tak nekúpim druhý.

sabina_00
autor
24. apr 2024

@vyrovnanaosoba tuším že po roku už je u nich ako nepredajny a bud sa zlikviduje alebo si ho môžem dať poslať naspäť.
Aj mňa obrátili aby som si prečítala podmienky.. ze tam to je všetko

lelelienka
24. apr 2024

Presne toto aj mna zaujima, ale celkom ma odradza, ze nevykupuju, ale v podstate len ak sa preda, poslu peniaze, pricom kocik je uz cely cas u nich. Akosi mi unika vyznam takejto sluzby a tiez neviem, co s kocikom, ak sa nepreda.

vyrovnanaosoba
24. apr 2024

@lelelienka pointa je len v tom, že oni z toho budú mať zisk a tebe to nebude doma stať. Ja ho mam už dávno zabalený v krabici a inzerujem všade možne, tak neverím, že akurát oni mi ho predajú.

deti95060810
24. apr 2024

budú mať 10 perc. ...kočík sa predsa nepokazí, na sklade môže stať aj pol roka.
možnože za ten čas by si ty mohla predať....

tiezjedna
24. apr 2024

@lelelienka význam má predovšetkým pre toho, kto sa nechce aktívne zaoberať predajom kočíka a nechce, aby mu stál doma. Bežný komisionálny predaj. Proste všetky starosti s predajom deleguješ na MK a ten si po úspešnom predaji vezme províziu.

3009
24. apr 2024

@sabina_00 to skôr predáš cez FB.

sabina_00
autor
24. apr 2024

@3009 práveže vôbec.. podľa mňa už je fakt problém predať čokoľvek. Pred 5 r. Po synovi som predala vsetko čo som zavesila na net a teraz zatiaľ nič.. A pritom nepýtam extázy vysoké sumy...

vyrovnanaosoba
24. apr 2024

@sabina_00 lebo poštovné je drahé. A veľa podvodníkov je aktívnych, ľudia sa aj boja nakupovať. A aj predávať.

sabina_00
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vyrovnanaosoba
24. apr 2024

@sabina_00 možno znížiť ceny treba

lelelienka
24. apr 2024

@vyrovnanaosoba presne, kvoli trebars mikine za 1,5€ nebudem platit 3.5 za dopravu…
Ja nakupujem v bazare vylucne na osobny odber, jednak si to prezriem a viem co kupim, neplatim postovne a vyhnem sa podvodu. Mam sice zuzeny vyber, ale osvedcilo sa mi to.

sabina_00
autor
24. apr 2024

@lelelienka ja však nepredávam veci po kusoch. Robím balíky s oblečením kde je veľa ks oblečenia za pár eur.
Nemala by som čas ani chuť predávať jednu vec :D
Ja píšem vseobecne nie len oblečenie ale aj iné veci.. pred 5r. jednoduchý predaj a dnes mam xy veci doma poodkladanych čo nemôžem predať.
Rovnako tak kočiar.. A to nepýtam ceny ako za nové pomaly...