Skúsenosti s objednávaním z XXXLutz

83janka
21. nov 2021

Ahojte, máte prosim, niektorá skúsenosti s objednaním tovaru domov z eshopu xxxlutz? Páči sa mi tam niečo, no recenzie na kamenné obchody sú hrozne, tak by som rada vediet ako ste spokojne s ich e-shopom. Dakujem mamičky

pinaofina
21. nov 2021

@83janka ahoj, ja som objednala sedacku. Este ju sice nemame (dodanie az 8tyzdnov), ale vsetko vratane platby preslo ok. Potom nam volali, ze taku farbu uz nevyrabaju ale druha velmi podobna bola v ponuke, tak to zmenili v objednavke po nasom odsuhlaseni. Zatial sme spoko

bu1bu
21. nov 2021

@83janka 2 x som objednávala (ešte v druhej vlne), prvýkrát prišiel iný konferenčný stolík ako mal, ale sa mi páčil a popravde hodil sa viac, ale reklamovali som ho, nakoľko to bol iný ako som si objednala, navrhli nám že si ho môžeme nechať za tú cenu ako sme uhradili, alebo vrátiť a vrátia peniaze ( mimochodom ten čo prišiel bol o 50€ drahší ako objednaný), nechali sme si ho, len som vypísala nejaké papiere. Ale boli to 2 mesiace mailovania a telefonovania. Druhýkrát prišiel poobijany jedálenský stôl. Keď som rozbalila krabicu plakala som, ako mohli niečo také poslať... Opäť 2 mesiace vypisovania... Žiadali sme nový, tvrdili že viac kusov nemajú, navrhli 50 % zľavu ak si ho necháme... Odmietla som. Potom 80% zľavu.. na tu manžel pristál, poskladal ho trochu ináč a nebolo vidno nič...
( Asi týždeň čo sme ho mali, dcéra ho strašne obila dverami na terasu, nechápem dodnes ako, ak by to urobila na bezchybnom za plnú cenu, taaaazko by som to rozdychavala, tak mi to nevadilo). Ale už viac od nich z eshopu neberiem nič....

sophie0706
12. okt 2022

Velmi zle skusenosti, su od nich nekupujem nic, pri e-shope sa na nich neda spolahnut a pri nakupe v ich obchode si davajte pozor, pretoze ziadny tovar nemozete vratit a ani vymenit!!!!!!

slniecko1109
19. feb 2024

Aj ja mám veľmi zlú skúsenosť. Komodu, ktorú som objednala koncom decembra, som musela stornovať, pretože pri objednávke bol termín 4-5 tyzdnov je konec februára a komoda stále nedohľadne. Akurát každý mesiac príde mail s informáciou, že sa ospravedlňujú a vyhovárajú sa na dodávateľa. Takže nikdy viac od nich nič objednávať nebudem!!!