Ahojte, aké máte skúsenosti s objednávaním z Temu? Prišlo Vám všetko? Nezneužili údaje z karty a pod.? Už som všeličo čítala, tak sa pre istotu pýtam :D
Ked ti to moralne nevadi, kludne do toho
Objednávala som 3x všetko prišlo do 2 týždňov ja som spokojná
@gubka2023 boze to je tak na grc argument🫣
Objednávala som už niekoľkokrát. Bez problémov. Dokonca pri reklamácii poškodeného predmetu mi bez všetkého vrátili peniaze bez nutnosti im vrátiť ten poškodený tovar (bola to tak umelá polička samolepiaca a zrejme cestou sa nejako stalo, že sa popraskala, chceli len fotku a hneď poslali peniaze)
Dnes mi akurát prišiel balíček a všetko chvala Bohu v poriadku. Na týždeň objednávam opäť
tie údaje z karty môžu zneužiť aj o pol roka...uvidíš,keď ti začnú miznúť peniaze...
@rozculena staci zadat jednorazove udaje na platbu. Napr. tatrabanka ma taku moznost
@zuzuliennka1 jedine tak
Objednávala som niekoľkokrát a všetko mi poslali celkom rýchlo.
@hederamonstera raz dávno som videla dokument The true cost, potom som niekoľko rokov nekupovala oblečenie kde bola visačka made in bangladesh a pod. a dokonca som si prestala objednávať aj z ali.. kupovala som v bezobalovych obchodoch a snazila sa zit ekologicky.. no teraz, ekologicky sa snazim zit stale, nekupujem veľa vecí, ale pochopila som, že ja ako jedinec som kvapka v mori, to, aby za veci napravili musi ist zo stran vlad a spoločnosti, tie ich vykorustuju daleko viac a nam to predavaju 10x drahsie... Nejdem tam kupovat nepotrebne, no v dnesnej dobe a mojej sucasnej situacii musim zial šetriť, tak hľadám spôsoby.. ale kvitujem, že e si toto napisala, určite si to veľa ľudí neuvedomuje... Ja si to uvedomujem, ale musím si, že pokiaľ je to raz za čas, tak je to v norme 🙂