Skúsenosti s objednávaním z Temu

11. jún 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s objednávaním z Temu? Prišlo Vám všetko? Nezneužili údaje z karty a pod.? Už som všeličo čítala, tak sa pre istotu pýtam :D

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hederamonstera
11. jún 2024

Ked ti to moralne nevadi, kludne do toho

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matullienka
11. jún 2024

Objednávala som 3x všetko prišlo do 2 týždňov ja som spokojná

hederamonstera
11. jún 2024

@gubka2023 boze to je tak na grc argument🫣

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima1608
11. jún 2024

Objednávala som už niekoľkokrát. Bez problémov. Dokonca pri reklamácii poškodeného predmetu mi bez všetkého vrátili peniaze bez nutnosti im vrátiť ten poškodený tovar (bola to tak umelá polička samolepiaca a zrejme cestou sa nejako stalo, že sa popraskala, chceli len fotku a hneď poslali peniaze)

mili2016
11. jún 2024

Dnes mi akurát prišiel balíček a všetko chvala Bohu v poriadku. Na týždeň objednávam opäť

rozculena
11. jún 2024

tie údaje z karty môžu zneužiť aj o pol roka...uvidíš,keď ti začnú miznúť peniaze...

zuzuliennka1
11. jún 2024

@rozculena staci zadat jednorazove udaje na platbu. Napr. tatrabanka ma taku moznost

rozculena
11. jún 2024

@zuzuliennka1 jedine tak

mima1608
12. jún 2024

@rozculena môže platiť cez PayPal, Google/Apple pay. Vtedy údaje z karty nevidia

nesana
12. jún 2024

Objednávala som niekoľkokrát a všetko mi poslali celkom rýchlo.

autor
12. jún 2024

@hederamonstera raz dávno som videla dokument The true cost, potom som niekoľko rokov nekupovala oblečenie kde bola visačka made in bangladesh a pod. a dokonca som si prestala objednávať aj z ali.. kupovala som v bezobalovych obchodoch a snazila sa zit ekologicky.. no teraz, ekologicky sa snazim zit stale, nekupujem veľa vecí, ale pochopila som, že ja ako jedinec som kvapka v mori, to, aby za veci napravili musi ist zo stran vlad a spoločnosti, tie ich vykorustuju daleko viac a nam to predavaju 10x drahsie... Nejdem tam kupovat nepotrebne, no v dnesnej dobe a mojej sucasnej situacii musim zial šetriť, tak hľadám spôsoby.. ale kvitujem, že e si toto napisala, určite si to veľa ľudí neuvedomuje... Ja si to uvedomujem, ale musím si, že pokiaľ je to raz za čas, tak je to v norme 🙂