Bany nemáte niaku skúsenosť s objednávanim s misiš mať.sk? Objednávala.som si 23ho zimnú bundu a stále sa mi nikto neozval.Ďakujem za každu odpoveď
@petamich no pekne čitala sem si to
@petamich takuto bundu som si objednala. a stále nič .neviete ako to chodi či žltym listkom ako balik či ako nevite náhodou ? a či sa plati na pošte
@adusik12457 netusim, uprimne ja by som si na zaklade tychto recenzii od nich nic neobjednala, ked ste si ale vytvarali objednavku volili ste sposob platby a sposob dorucenia nie? tak podla toho co ste zvolili to pride - posta/kurier alebo karta/dobierka, neviem co ste si vybrali a hlavne objednavali ste 23.12.? tak to asi este nestihli spracovat, ked dnes je prvy pracovany den - boli sviatky a vikend
@adusik12457
1. Čítajte recenzie kým ni čo objednáte
2. Objednávali ste deň pred vianocami, dnes je prvý pracovný deň, či ste čakali že 24. Bude niekto pre vás chystať objednávku?
3. Pri objednávke zadávate VY ako chcete platiť a ako doručiť, tak musíte vy vedieť, my asi ťažko
@adusik12457 mimochodom preto to toľko trvá, lebo oni to musia najprv objednať z Číny, takže rátajte 3 týždne minimálne.
@martul aha lebo ja keď som si to objednávala mi poslali sms že mi ďakuju za objednávku a poslali mi čislo účtu že spôsob platby bankovým prevodom a dole pod tým bolo že fakturačná adresa moja a že mi to.dojde.poštou
@martul a nebolo tam na výber ako to zaplatit to sami poslali źe bankovým prevodom
nevie niekto náhodou Že ked mi to pride či pride sms s pošty alebo žltý lístok?
Keď je kurier slovenskej pošty príde sms, keď si to dala len na poštu tak budeš mať žltý listok
@martul mne tam pišu spôsob dopravy slovenská pošta to keđ kurier to možem aj jemu zaplatiť?
@adusik12457 ale už tomu vôbec nerozumiem, veď píšeš že sa dalo platiť len prevodom, tzn. že uz si to platila, tak prečo chces kuriérov?!
@adusik12457 a keď tam ba možnosť platiť LEN prevodom a ty si ešte neposlala peniaze tak ti ani nič nepošlú kým nezaplatis tak zatiaľ vani nič necakaj
@martul ja som to ešte nezaplatila to tam je napisané že bankovým prevodom ale že cez fio banku ale ja nemám fio banku
@martul ale tam podtym je napisana moja adresa že fakturačná a že spòsob platby bankovým prevod
@adusik12457 mozem sa opytat, kolko mas rokov? Inak ak si to nezaplatila este - tak sa len tes a kup si radsej budnu normalne z obchodu :D
@adusik12457 oni maju Fio banku, ty im mozes poslat prevod z ktorejkolvek banky na to cislo uctu a s tymi udajmi co ti poslali, ked si to nezplatila, nechapem co akoze od nich ocakavas, preco by ta mali kontaktovat a ked si nic nezplatila, tak ani nic neplat, videla si recenzie, budes mesiac cakat na nekvalitny tovar z ciny
@adusik12457 jak dievča, kde žiješ?? Nezaplatila si, tak nič ani nečakaj ze to príde.
Platiť môžeš z ktorejkoľvek banky, nemusíš mať aj ty Fio.🤦
A má tvojom mieste by som zrušila objednávku a kúpila bundu v obchode, to bude najjednoduchšie pre teba.
@adusik12457 uz vam prisla bunda?
Ja stale cakam na zeplaky :-/
@leli7 nie nič mi neprišlo.
@adusik12457 recenzie uz len na ich stranke su velmi zle :( a kazda vlastne hovori, ze dodanie dlho trva https://musismat.sk/pages/recenzie tak snad dodaju co maju, vyzera to tak, ze objednavaju (s)hity z ciny