Chcem sa opýtať či má niekto skusenosti s objednávanim cez lunzo.sk objednávala som si niečo predvčerom bolo tam napisane že odoslamie do 48hodin a nič mikto mňa nekontaktoval .Dala som si to poslať kurierom.Dá sa zrušiť tá objednávka?
ja som objednavala v januari, prislo v maji 🙂 ze korona 🙂
Objednavaju z Aliexpress na tvoju adresu.
Za menej € si to objednas aj sama.
@poslednepogo nedá sa zrušiť objednávka
@adusik12457 su nahlaseni na obchodnej inspekcii ako podvodnici (rizikovi) Mne od nich tovar nakoniec po x mesiacoch prisiel
@adusik12457 stačí čítať obchodné podmienky. Podvodníci nie sú, len veľmi super zarábajú na ľudskej hlúposti 🙂
4. Dodanie tovaru
4.1. Dodávateľ zasiela tovar spravidla do 25 dní od doručenia objednávky sprostredkovateľom. "Sprostredkovateľ objedná za Kupujúceho tovar maximálne do desiatich pracovných dní od jeho objednania Kupujúcim. Objednaním tovaru sa rozumie jeho zaplatenie Kupujúcim. Dodacia lehota sa môže predĺžiť vplyvom dodávateľa podľa obdobia v roku (štátne sviatky, Vianoce, atď.) "
@marzuz89 ako sa dá zrušiť objednávka?
Lunzo.sk je podvod, bolo o Tom veľa písané aj na Facebooku
@adusik12457 https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/... tu je pisane,že je to podvod
@adusik12457 a dokonca aj na SOI https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/... vedený ako podvod
@michelleberg ako sa zrušiť objednávka neviete?
@michelleberg myslite že mi nič nepride objednávala.som si takéto topánky ale v čiernej farbe
@adusik12457 žiaľ vôbec Vám neviem povedať, ako sa dá zrušiť objednávka, nakoľko som odtiaľ nikdy neobjednavala práve preto,lebo všade sa o Lunzo hovorilo,že je to podvod. A či Vam niečo príde alebo nie, naozaj neviem.
@michelleberg prist jej to pride. Ale az po zime 🙂
Veci od nich chodia, ale s velkym omeskanim - nez im kupujuci zaplati na ucet, nez to oni z Ali objednaju, nez to pride....
@adusik12457 kontaktuj lunzo, ze rusis objednavku
@adusik12457 objednala som si pred mesiacom ciapku za 5.50 eur, zaplatila, napisali, ze poslu do 5-45 dni. Uz je to urcite 1 mesiac a stale nic nemam. Esteze som zaplatila len tak malo.
@scorpionflower1 tam sa plati do predu na účet?
@scorpionflower1 lebo tam bolo že sa dá aj kurierom
@adusik12457 to zalezi od toho, ktoru moznost si zvolis, ci platbu vopred alebo dobierku. Vo vacsine eshopov je to tak.
@scorpionflower1 ja som si dala kurierom
@adusik12457 urcite to je z Lunzo? Oni nemaju moznost dobierky. Len platba na ucet
@veronikaszabova ano určite taketo tam mali tak som si ich objednala ale v čiernej farbe
@veronikaszabova no však slovenská pošta
@adusik12457 ale sposob platby - prevodom.
Skusala som si dat nieco do kosika a len platba na ucet sa dala.
@veronikaszabova da sa aj kurierem ale ukazalo to u vás doma za 15 až 45 dni
@veronikaszabova inak nevieš či sú v Senici otvorenè činske obchody?
@adusik12457 vsetko je pozatvarane.
@adusik12457 mne odtiaľ prišiel tovar po 5 mesiacoch- v júli, objednávala som do februári keď začala korona. A to mi 2 mesiace predtým - v maji vrátili peniaze s tým že tovar nemôžu dodať, pretože ho neposlal dodávateľ - čína😄