Ahojte mate niekto skúsenosť s obchodom www.zdravieikrasa.sk????? ? Ja som odtiaľ objednala produkt od Zory Czoborovej, zaplatila 82eur ešte minulý piatok a oni žiadna reakcia, info o doručení, absolútne nič, telefón nikto nedvíha, písala som im správy, nula bodov... Vie mi niekto poradiť ako mam postupovať a dostať naspäť peniaze????? Nehorázni curaci!!!!
ak si platila kartou, mozes oslovit aj svoju banku, a podat reklamaciu na nedodany tovar
@dajania adresu, ktorú majú uvedenú v obchodných podmienkach, a v registri: MY PROPERTY s.r.o
Karpatské námestie 10/A
Bratislava - Rača 831 06
Tá istá adresa figuruje aj v názve inej firmy:
https://www.mojesidlo.sk/kontakt/
@lubka261 ja som to chcela pod stromček ako darček a malo to ísť kuriérom do 2 dní, bola som presvedčená že to stihne dôjsť, ale toto som ozaj nečakala, vždy ti príde aspoň info o stave objednávky ale títo nič, písala som im aj na fb lebo tam pridávajú kadečo, ale neodpisuju, stále príde automatická odpoveď že sa ozvu neskor
@anna5000 Ja tu kusok odtial byvam, na tejto adrese je firma, ktora poskytuje virtualbe sidla inym firmam.
@dajania ahoj, ja mam taku istu skusenost, ani objednavka nedorucena, od 19.11 som objednavala a nic... uz ani neberu telefon... ozvali sa ti nakoniec? ja som zaplatila tiez dopredu cez 84 eur a nic... neviem ako mam dalej postupovat, ked nekomunikuju. a pritom na stranke, dalej ponukaju vyrobky. Mozno ked nas bude viac a dame sa dokopy, tak sa nieco pohne.
@liz_lemon to fakt? dakujem za radu, dnes som volala znova do tejto spolocnosti, vobec nebrali mobil a iba napisali spravu asi automaticku, nech napisem mailom ...a z mailu vobec neodpovedaju, napisala som reklamaciu, nech mi vratia peniaze, len maju zas lehotu do 14dni, ale ani mi neprislo nic potvrdzujuce, ze registruju, ze chcem vratit peniaze a zas dalsich 14dni sa mi cakat nechce ... cakala som cez 30 dni ...30 dni mali na dodanie podla ich VOP ... potom mali informovat co s tovarom al. ponuknut nahradne nieco, ale ziadna komunikacia ... nic .. a tovar sa uz ani neda sledovat bez odpovede. Mam aj fakturu, ktoru mi poslali hned po zaplateni, tak neviem co by potrebovali este v banke aby som sa preukazala..ja uz som im dnes aj napisala, ze ak nebudu komunikovat, posuniem to na policiu ... mrzi ma to, potrebovala som collagen, nechala som sa zial oklamat reklamou ...stranka vyzera naozaj seriozne .. aj mi zo zaciatku brali telefon, ze toho maju vela a ze tovar ked bude na sklade mi poslu ... a pritom na stranke mali, ze k odberu do 2 dni ... 84 eur veru v dnesnej dobe nie je malo ... a teda ja aj muz vela objednavame cez net, ale teda toto sa nam stalo 1x.
tak dievcata tento obchod je problemovy , pisala som aj Zore Coborovej - ona sama s nimi skoncila spolupracu kvoli podivnym praktikam, do dnesneho dna nemam ani produkt ani peniaze, takze to davam na presetrenie na inspekciu, je to jeden velky podvod
@dragica bola som v banke reklamovat - tam ma zrusili, ze kedze som platila kartou (dobrovolne) nejedna sa o podvod, nakolko nikto moju kartu nezneuzil, a nemaju teda co riesit so mnou, takze v banke som nepochodila. samozrejme, ze som dala podnet aj na SOI, odtial mi odpisali po cca. mesiaci, ze to nie je podnet pre nich, nakolko sa jedna o vitaminy - lieciva a teda oni sa tym nemozu zaoberat- ze to mam dat presetrit na statnu veterinarnu a potravinarnu spravu. ale po vyse 2 mesiacoch od odstupenia kup.zmluvy mi vratili peniaze na ucet, takze aspon mam peniaze naspat, ale co ma to stalo nervov - takze, za mna jedno velke sklamanie ☹((
@dragica ja som si kupovala min.rok jej dvd zdravy chrbat a kurier to doniesol do 3 dni, taketo problemy a neseriozny pristup som naozaj necakala... pisala som aj Zore, sama mi odpisala ze to mam riesit cez policiu, ze s nimi ukoncila spolupracu pretoze mala na nich veeeela staznosti a stiahla svoje produkty od nich.... a cez to vsetko si robia cez nu reklamu veselo dalej....
Dobrý deň. Ja som na tom podobne. Zaplatila som kartou 120€. Dostala som od sestry k Vinociam jeden mesiac kolagénu, chutil mi, bola som spokojná, tak som si hneď ,,kúpila,, 3 mesiace ďalšie. Tak a je to 6 mesiacov, čo táto firma nereaguje. Už ani Zora nie je ich tvárou. Hnus je to, že stránka pôsobí uveriteľne a evidentne stále predávajú. Absolútne nereagujú. Poslala som odstúpenie od zmluvy mailom i doporučene. Mesiac a pol nič. Ideme to riešit už právnou cestou. Dokonca vymazavaju
Vymazavaju komenty na fcb od nespokojných a oklamaných zákazníkov...
A ako ste na tom vy dievčatá? Niečo sa pohli?
stále nič :(
Ja mám veľmi dobrú skúsenosť . Všetko, čo som si objednala mi bolo doručené. Ešte aj darček mi poslali. Môžem len odporučiť. Za mňa 💯👍
Od februára ani tovar, ani peniaze ...
Ani ja, lebo pred tým februárom som objednávala dlho od nich colagen Zorky Czoborovej a všetko bolo v poriadku. Neviem čo sa tam muselo udiať.
@dajania Neviem ako dlho táto spoločnosť funguje, ale asi nie dlho, nakoľko na heuréke majú len jedinú recenziu, aj tú si tam mohli dať sami, ale asi by si nedávali len jednu: https://obchody.heureka.sk/zdravieikrasa-sk/rec...
Ale recenzie na heuréke beriem s veľkou rezervou, nakoľko veľa krát tam negatívne recenzie píše konkurencia, ktorá má vyššie ceny. Veľa krát som sa tam stretla s negatívnymi recenziami na spoločnosť, s ktorou som roky nemala žiadny problém. Veľa sa toho o tejto spoločnosti nájsť nedá, jedna recenzia, facebooková stránka, a to je asi tak všetko...s osobnou skúsenosťou nepoznám žiaľ nikoho