Dobrý večer, máte niekto skúsenosť s internetovým obchodom Najvyp, najvypredaj. Chcem objednať koberec a neviem nájsť žiadne recenzie, ďakujem
Tak jsem taky chtěl nakoupit na najvypredaj.sk a recenze se mi podařilo najít až po zadání jejich kontaktního telefonu do google. Tady jsem se zaregistroval jen proto, abych informoval případné další nakupující. Nákup jsem zrušil. Recenze velmi negativní. A ty pozitivní vypadají taky podezřele 🙂
Poslední tři recenze mají jen jednu hvězdičku:
1.Ani jednu hviezdičku si nezaslúžite vy odrbavačka mať takú mater tak sa asi zakopem pod zem. Poškodený tovar doručujete hlavne ta stránka kvalitnýtovar.sk😅😂 a keď to chcete vrátiť tak si poštovné musíte zaplatiť vy a ani Vám peniaze nevráti 😂 môžete sa hanbiť vy špindura
2.Odrbavaci, obchod maju v Poľsku. Online obchod je registrovany v Poľsku. Nedodávajú faktúru ani dodací list.
3.Tovar mi prišiel poškodený. Žiadna komunikácia z ich strany. Neviem sa dovolať,nereaguje na maily.
Pozor, neobjednavajte od nej v žiadnom prípade!!!
Ja som včera v noci objednala tovar (po nedostatku recenzií radšej na dobierku). Keď som objednávala bola som unavená, tak som si nevšimla, že objednaný tovar (čajník) majú v ponuke pod iným číslom produktu aj v balení spolu so šálkami, zbadala som to až dnes.
Napadlo mi, že im skúsim zavolať, či sa náhodou nedá objednávka zmeniť a doplatiť za drahší produkt (dodanie uvádzajú 3-7 dní, žiadne do 24h). Volala som na kontaktné číslo, nadiktovala číslo objednávky a len som začala: neviem či už je objednávka expedovaná ale....
Hneď som bola prerušená arogantným šteknutím: ale tovar je už objednaný, už je k nám na ceste od dodávateľa! Očividne osobu na druhej strane vôbec nezaujímalo, čo potrebujem, napríklad či nechcem náhodou niečo doobjednať. Odpovedala som: dobre, neriešme to a zložila som.
Uvidíme ako bude tovar vyzerať, keď dorazí.
Ahoj, a kupila si cez to? Teraz totiz hladame recenzie my a nikde nic. Na dobierku neppsielaju, tak neviem, ci do toho ist.