Skúsenosti s obchodom Najvypredaj

laura1307
23. máj 2021

Dobrý večer, máte niekto skúsenosť s internetovým obchodom Najvyp, najvypredaj. Chcem objednať koberec a neviem nájsť žiadne recenzie, ďakujem

zimmi1
25. okt 2021

Ahoj, a kupila si cez to? Teraz totiz hladame recenzie my a nikde nic. Na dobierku neppsielaju, tak neviem, ci do toho ist.

laura1307
autor
27. okt 2021

@zimmi1 nakoniec som neobjednala, tiež som nemohla nájsť žiadne recenzie. Objednala som zo stránky naj koberce a bola som spokojná

zimmi1
28. okt 2021

@laura1307 no veru,nikdo nikde nic ohladom tejto stranky. Yak si priplatime, je to risk, kedze dobierka tam nie je. Dik zaodpoved.

tom3tom
25. nov 2021

Tak jsem taky chtěl nakoupit na najvypredaj.sk a recenze se mi podařilo najít až po zadání jejich kontaktního telefonu do google. Tady jsem se zaregistroval jen proto, abych informoval případné další nakupující. Nákup jsem zrušil. Recenze velmi negativní. A ty pozitivní vypadají taky podezřele 🙂

Poslední tři recenze mají jen jednu hvězdičku:

1.Ani jednu hviezdičku si nezaslúžite vy odrbavačka mať takú mater tak sa asi zakopem pod zem. Poškodený tovar doručujete hlavne ta stránka kvalitnýtovar.sk😅😂 a keď to chcete vrátiť tak si poštovné musíte zaplatiť vy a ani Vám peniaze nevráti 😂 môžete sa hanbiť vy špindura

2.Odrbavaci, obchod maju v Poľsku. Online obchod je registrovany v Poľsku. Nedodávajú faktúru ani dodací list.

3.Tovar mi prišiel poškodený. Žiadna komunikácia z ich strany. Neviem sa dovolať,nereaguje na maily.
Pozor, neobjednavajte od nej v žiadnom prípade!!!

raveen
20. júl 2022

Ja som včera v noci objednala tovar (po nedostatku recenzií radšej na dobierku). Keď som objednávala bola som unavená, tak som si nevšimla, že objednaný tovar (čajník) majú v ponuke pod iným číslom produktu aj v balení spolu so šálkami, zbadala som to až dnes.

Napadlo mi, že im skúsim zavolať, či sa náhodou nedá objednávka zmeniť a doplatiť za drahší produkt (dodanie uvádzajú 3-7 dní, žiadne do 24h). Volala som na kontaktné číslo, nadiktovala číslo objednávky a len som začala: neviem či už je objednávka expedovaná ale....
Hneď som bola prerušená arogantným šteknutím: ale tovar je už objednaný, už je k nám na ceste od dodávateľa! Očividne osobu na druhej strane vôbec nezaujímalo, čo potrebujem, napríklad či nechcem náhodou niečo doobjednať. Odpovedala som: dobre, neriešme to a zložila som.

Uvidíme ako bude tovar vyzerať, keď dorazí.

laura851
18. dec 2022

@raveen prišlo? ďakujem za odpoveď