Skúsenosti s nákupom cez kaufland.sk

28. máj 2024

Ahojte, aku mate skusenost s nakupom cez kaufland.sk? 1.maja som objednala jednu hracku. Stale nic neprislo.

lucka2303
28. máj 2024

ahoj, ja som tam kupovala 2krát trampolinu, raz nejakú skrinku a teraz domácu rebrinu. Vždy mi všetko do týždňa prišlo a to šlo väčšinou z Nemecka. Nemáš tam možnosť sledovanie balíka?

autor
28. máj 2024

@lucka2303 Minuly pondelok to vraj poslali, a od vtedy nic.

simona20201309
28. máj 2024

Čaká sa aj 2 týždne. To je ešte úplne v pohode. Neboj, určite to príde.
Objednávam cez kaufland. Caka sa dlhšie ale vždy to príde.

erikavesela
28. máj 2024

Ale tu nepisu, ze je to poslane....pisu, ze je to len elektronicky ohlasene a ked bude zasielka u nich spracovana, tak dostanes dalsie info

autor
28. máj 2024

@erikavesela Ano, ved preto nerozumiem, ze co to ma byt. Mesiac, ako som to objednala.

melanta
28. máj 2024

Kaufland eshop je trhovisko. Tovar v ponuke nie je tovar na sklade Kauflandu. Kaufland je iba akoby sprostredkovateľ od rôznych predajcov. Takže niečo môže byť dodané za 3 dni a niečo za 2 mesiace, ak to daný predajca nemá na sklade. Niektorý tovar ide od predajcu z Nemecka, niektorý od predajcu v Poľsku a pod. Nezáleží to na Kauflande.

autor
28. máj 2024

@melanta Ano, ja tomu rozumiem. Ale co ak mi tovar ani neposlu? Po nemecky neviem. Takze to budu vyhodene peniaze. Uz skoro mesiac a nic. A pritom v appke mi pise, ze dodanie bude 20 maja.

lucka2303
28. máj 2024

@autor aký si mala očakávaný termín dodania keď si to objednávala? lebo ak ten termín už prešiel, tak by som kontaktovala predajcu

lucka2303
28. máj 2024

@autor ja, keď som napríklad chcela vymeniť tovať, lebo sa stalo, že mi omylom poslali inú skrinku, tak normálne cez kaufland som napísala,že to chcem vymeniť po slovensky, oni to automaticky prekladajú potom

autor
29. máj 2024

Pisala som teda mail, priamo cez appku. A odpisali mi s prekladom, ze balik sa stratil a vratia mi peniaze. Teda verim, ze mi ich vratia. A to bol moj prvy a zaroven posledny nakup cez kaufland trhovisko. Viem, ze vela predajcov tam je, ale uz aj tak tej stranke neverim. A dobre si premyslite, ak tu tuto temu najdeme nakup cez kaufland online. Uz som davno mohla tu hracku mat doma. Takto mesiac cakania a mozem objednat na inej stranke.