Ahojte, aku mate skusenost s nakupom cez kaufland.sk? 1.maja som objednala jednu hracku. Stale nic neprislo.
@lucka2303 Minuly pondelok to vraj poslali, a od vtedy nic.
Čaká sa aj 2 týždne. To je ešte úplne v pohode. Neboj, určite to príde.
Objednávam cez kaufland. Caka sa dlhšie ale vždy to príde.
Ale tu nepisu, ze je to poslane....pisu, ze je to len elektronicky ohlasene a ked bude zasielka u nich spracovana, tak dostanes dalsie info
@erikavesela Ano, ved preto nerozumiem, ze co to ma byt. Mesiac, ako som to objednala.
Kaufland eshop je trhovisko. Tovar v ponuke nie je tovar na sklade Kauflandu. Kaufland je iba akoby sprostredkovateľ od rôznych predajcov. Takže niečo môže byť dodané za 3 dni a niečo za 2 mesiace, ak to daný predajca nemá na sklade. Niektorý tovar ide od predajcu z Nemecka, niektorý od predajcu v Poľsku a pod. Nezáleží to na Kauflande.
@melanta Ano, ja tomu rozumiem. Ale co ak mi tovar ani neposlu? Po nemecky neviem. Takze to budu vyhodene peniaze. Uz skoro mesiac a nic. A pritom v appke mi pise, ze dodanie bude 20 maja.
Pisala som teda mail, priamo cez appku. A odpisali mi s prekladom, ze balik sa stratil a vratia mi peniaze. Teda verim, ze mi ich vratia. A to bol moj prvy a zaroven posledny nakup cez kaufland trhovisko. Viem, ze vela predajcov tam je, ale uz aj tak tej stranke neverim. A dobre si premyslite, ak tu tuto temu najdeme nakup cez kaufland online. Uz som davno mohla tu hracku mat doma. Takto mesiac cakania a mozem objednat na inej stranke.
ahoj, ja som tam kupovala 2krát trampolinu, raz nejakú skrinku a teraz domácu rebrinu. Vždy mi všetko do týždňa prišlo a to šlo väčšinou z Nemecka. Nemáš tam možnosť sledovanie balíka?