Ahojte. Mate skusenosti s touto stránkou na šaty ? Vďaka.
Ja som tam už kupovala šaty viackrát a presne také ako na obrázku. A rýchle dodanie a všetko ok. Kľudne objednaj. Je to super eshop.😊
Suhlasim s vyssie uvedenymi komentarmi. Saty boli nadherne
@dadka1997 suhlasim s komentarmi vyssie.. bez problemove dodanie a hlavne kvalita super.. dostanes real saty ako na obrazku a nie ziaden neforemny shit
Najväčšia výhoda je že ak sa ti nebudú páčiť, šaty bez problemov vrátiš. Ja som si naraz kupovala asi 5ks na vyskúšanie.
Dakujem velmi pekne 🥰🥰🥰🥰
Máme doma odtiaľ viacero šiat, ale kupovali sme v kamennom obchode, keďže to máme blízko.
Najlepšia kvalita zo všetkých spoločenských, čo máme doma (a to ich máme jednu plnú skriňu 😂)
Ja som v lete riskla a objednala rovno biele na svadbu (len malá) a bola som veľmi spokojná.Sedeli presne a boli ako na obrazku
@dadka1997 Tiez som od nich par dni dozadu objednavala saty na firemny vecierok. Boli krasne, sadli super, no musela som ich vratit, kedze som ochorela na Covid a na ziadnu akciu som nakoniec neisla. Dodanie ako aj vratenie tovaru bolo rychle a bezproblemove.
@dadka1997 mam a najlepšie. Šaty mam odtiaľ dvojo, neter si kupuje u nich pravidelne. Dokonca som menila veľkosť, vsetko v korektnom jednaní. Šaty od nich mi sadli ako uliate, spoločenské šaty som si nevedela vybrať v salóne lebo mi kvôli prsiam nič nesedelo. S malou dušičkou som obj od ich a sadli ako uliate
Mne zajtra od nich jedny prídu. Som kupovala prvýkrát, tak som zvedavá.
Tiez mozem len odporucit..
@anonymous87 ahoj. Nevieš mi poslat link,ktoré presne to boli? Sú krásne.
@anonymous87 ďakujem krásne 🙂
@andrii ja ich mam v bordovom. Su naozaj krasne a kvalitne vyzeraju
@1aduliatko1 áno,niečo také hľadám už dlho. Vyššie písali,že nie je problém s vrátením? Lebo sa neviem rozhodnúť,akú veľkosť. Asi objednám 2 a uvidím.
.
@andrii ja som nevracala este, tak s tym nemam skusenost
@andrii ano bez problemov. Ja som brala troje saty lebo som nevedela, ze ktore a ako mi sadnu. Dvoje som vratila. Uplne bez problemov 😊
V juli ideme zas na svadbu a urcite bude brat od miadresses
@anonymous87 ďakujem...práve som tiež objednala troje 😁.
Baby, a veľkosti sedia dobre?
@andrii a ako si bola spokojna? zvazujem kupu siat na stuzkovu, ale nasla som na heureka dost negativnych recenzii...tak teraz vaham...
@nathalie111 ja som bola spokojná. Saty došli cca do troch dní. Objednávala som viac kusov v rôznych veľkostiach, takže som aj vracala. Nebol problém, peniaze som mala možno do týždňa naspäť
Pótom ešte objednávala dcera,tiež viac kusov-cca 5 a 4 vrátila bez problémov.
Odporucam, super
@dadka1997 mozem len doporucit ☺️ su krasne ako na obrazky a dodanie do 48 hodin 👌 za mna velka spokojnost