Skúsenosti s loveki.sk

kikamilkova89
17. okt 2022

Ahojte, máte prosím skúsenosti s týmto eshopom? Veľmi sa mi páči a mam nahádzane veci v košíku za dosť vysokú sumu, ale moc recenzii som nenašla, tak sa radsej spýtam tu.

Ďakujem

baluinka
17. okt 2022

@kikamilkova89 osobnu skusenost nemam,ale mavaju s nimi spolupracu a zlavove kody baby z Mamagang (z insta), a verim tomu,ze tie by nejakú blbost nepropagovali/nemali by spolupracu 🙂

kikamilkova89
autor
17. okt 2022

Ďakujem, ak by sa našiel ešte niekto kto má aj skúsenosti priamo a produktami, ci su naozaj take dobré ako píšu.

dzana098
17. okt 2022

@kikamilkova89 ja som od nich nakupovala uz viac krat a mozem len odporučiť. Pisala som im aj ohladne spacieho vaku, kedze som sa nevedela rozhodnut a odpovedali hned aj poradili a ten spaci vak je teda fakt genialny. Dorucenie tiez uplne rychle. Celkovo som mala dobry dojem z nákupu a urcite od nich budem este objednavat.

lienkalenka546
17. okt 2022

@kikamilkova89 za mňa konečne naozaj dobrý a spoľahlivý eshop, vzdy mi poradia, ja píšem na instagram ked potrebujem. Ja som teraz kupovala pre neterku lekarsku sadu a asi najlepšia kvalita na trhu. A tiež mame od nich spacie vaky a pre babatko sme mali ulitku a Mojžišov kôš. Oboje som inak predala za podobnu cenu na bazari ako som kúpila. Všetko top kvalita a velmi krasne vecicky.

sasha10
2. feb 2023

@dzana098 staršia téma ale môžem sa opýtať aký konkrétne spaci vak mate a ste spokojná 🙂

dzana098
2. feb 2023

@sasha10 jasne, mame presne tento https://www.loveki.sk/spacie-vaky-s-nohavicami-...
Doteraz ho nosi kazdu noc a je perfektný. Jedine co banujem je ze nemame dva, lebo ked ho potrebujem oprat tak spi pod paplonom a to som celu noc hore a len ho zakrývam. Na jeseň určite kupim ďalší takýto. A asi rovno aj dva.

sasha10
9. feb 2023

@dzana098 objednane dúfam že konečne z tejto stránky príde, pretože po úhrade sa mi 3 deň neozyvaju a vec bola skladom... Lebo vak od sleepee som už objednavala z inej stránky a mesiac po úhrade ani obraz ani zvuk, tak snáď z tejto to vyjde 🙂 ďakujem za radu

dzana098
9. feb 2023

@sasha10 to by som sa nebala, ja uz som od nich objednávala viac veci a vzdy to prišlo 😊 drzim palce, nech posluzi.

lienkalenka546
9. feb 2023

@sasha10 ahoj , urcite sa nemusis bat , ked si nie si ista skus im napisať , ja im vzdy pisem cez insta alebo fb

sasha10
9. feb 2023

@lienkalenka546 @dzana098 áno mali ste pravdu, písala som na insta a hneď odpísali veľmi ochotne, že im to nesparovalo uhradu tak vyriešilo sa to 🙂 teším sa že konečne to vyzerá na spoľahlivý eshop, hlavne ma tie kvalitné spacie vaky ktoré som hľadala 🙂