Ahojte, máte prosím skúsenosti s týmto eshopom? Veľmi sa mi páči a mam nahádzane veci v košíku za dosť vysokú sumu, ale moc recenzii som nenašla, tak sa radsej spýtam tu.
Ďakujem
Ďakujem, ak by sa našiel ešte niekto kto má aj skúsenosti priamo a produktami, ci su naozaj take dobré ako píšu.
@kikamilkova89 ja som od nich nakupovala uz viac krat a mozem len odporučiť. Pisala som im aj ohladne spacieho vaku, kedze som sa nevedela rozhodnut a odpovedali hned aj poradili a ten spaci vak je teda fakt genialny. Dorucenie tiez uplne rychle. Celkovo som mala dobry dojem z nákupu a urcite od nich budem este objednavat.
@kikamilkova89 za mňa konečne naozaj dobrý a spoľahlivý eshop, vzdy mi poradia, ja píšem na instagram ked potrebujem. Ja som teraz kupovala pre neterku lekarsku sadu a asi najlepšia kvalita na trhu. A tiež mame od nich spacie vaky a pre babatko sme mali ulitku a Mojžišov kôš. Oboje som inak predala za podobnu cenu na bazari ako som kúpila. Všetko top kvalita a velmi krasne vecicky.
@sasha10 jasne, mame presne tento https://www.loveki.sk/spacie-vaky-s-nohavicami-...
Doteraz ho nosi kazdu noc a je perfektný. Jedine co banujem je ze nemame dva, lebo ked ho potrebujem oprat tak spi pod paplonom a to som celu noc hore a len ho zakrývam. Na jeseň určite kupim ďalší takýto. A asi rovno aj dva.
@sasha10 ahoj , urcite sa nemusis bat , ked si nie si ista skus im napisať , ja im vzdy pisem cez insta alebo fb
@lienkalenka546 @dzana098 áno mali ste pravdu, písala som na insta a hneď odpísali veľmi ochotne, že im to nesparovalo uhradu tak vyriešilo sa to 🙂 teším sa že konečne to vyzerá na spoľahlivý eshop, hlavne ma tie kvalitné spacie vaky ktoré som hľadala 🙂
@kikamilkova89 osobnu skusenost nemam,ale mavaju s nimi spolupracu a zlavove kody baby z Mamagang (z insta), a verim tomu,ze tie by nejakú blbost nepropagovali/nemali by spolupracu 🙂