Skúsenosti s lindex.sa.com

simonask30
11. sep 2024

Zdravím!
Kamarátka mi poslala túto stránku, na oficiálnej lindex stránke nie je uvedená ako “podvodná” preto by som sa rada opýtala, či náhodou niekto odtiaľto neobjednal, či to je alebo nie je podvod, predsa 74% zľavy na lindex vecicky nie je málo a samozrejme by to potešilo, ale vyzerá to obzvlášť podozrivo 😃 ďakujem veľmi pekne za odpovede. 🙂 pekný večer prajem.

tinkavvv
11. sep 2024

Podvod

janai1
11. sep 2024

@simonask30 skúste pouvažovať prečo by mal Lindex dve oficiálne stránky
Mňa by zaujímalo ako takéto stránky nájdete... mne to ani Google nenašiel 🤣

miniatura14
11. sep 2024

@simonask30 To vážne toto? Skús sa zamyslieť, veď si si sama odpovedala v otázke...

lucyluska
11. sep 2024

@simonask30 podvodné stranky. Mne to zobrazilo ako reklamu na fcbk pre lindex, cos...outlet či niečo také.

simonask30
autor
11. sep 2024

@miniatura14 áno to vážne toto, zaujíma ma to, preto sa pýtam. 🙂 kebyže tú stránku nájdem na nejakom podvodnom fóre nepýtaj sa. Pekný večer.

simonask30
autor
11. sep 2024

@janai1 kamarátke sa to objavila ako reklama na ig/fb teraz neviem.. existujú rôzne stránky ako napríklad outlet a pod, je ich veľa, bohužiaľ nemám o tom prehľad.. nevyzerá to vôbec ani ako oficiálna stránka, takže preto moja otázka. Ďakujem za odpoveď. 🙂

luliu
11. sep 2024

@simonask30 do očí bijuci podvod

maranco
11. sep 2024

Doména lindex.sa.com bola zaregistrovaná dnes 11.9.2024 s utajeným vlastníkom
https://www.centralnicregistry.com/support/whoi...
sa.com používa registrátor zo Saudskej Arábii

Na stránke majú ako kontakt iba email team@vipserviceonline.com a tá doména bola zaregistrovaná tento rok v Malajzii
https://www.whois.com/whois/vipserviceonline.com

fido69
11. sep 2024

@simonask30
Prvá uroveň domény je prvá skratka napravo (krajina napr. sk alebo cz, organizácia napr. com, org,..)
Ale dôležitý je najmä názov domény 2.úrovne. A ten je vvtomto pripade "sa.com" a nie "lindex.com".
Čo má "sa.com" spoločné s Lindex? Nič. Takže je to s vysokou pravdepodobnosťou bližiacou sa k istote podvod. 😉

br4n
12. sep 2024

@simonask30 viac menej nik nekontroluje na prvu, za co si zaplatím reklamu... Aj na google, ci youtube je zopar podvodných reklám a ani po nahlaseni ich neriešia, tu pomôže iba zdravý rozum... Nic nieje zadarmo ci za prehnane lacnú cenu

aevisi
30. sep 2024

Radšej si stiahni do mobilu appku Lindex a tú pokukaj.. pokiaľ si členom (stačí sa len registrovať), každý týždeň chodí sms/mail o 20% akciách na určitý druh tovaru..